Belek – loma perheiden ja golffareiden keitaalla

Turkki

Yhteistyössä Mondo

Golfia, perheloma vai molempia? Belek on Turkin tunnetuin golfkohde, ja pelaaminen on helppoa yhdistää rantalomaan lasten kanssa. Belekin ympäristössä on toistakymmentä golfkenttää, joiden vaikeustasossa riittää valinnanvaraa kaikenlaisille golffareille – niin kokeneille kuin vasta lajiin tutustuneillekin.

 

Belekin rauhallinen tunnelma sopii erinomaisesti niin pariskunnille kuin lasten kanssa lomailevillekin. Perheen pienimmät hiekkakakkutaiteilijat viihtyvät siisteillä rannoilla ja hotellien upeilla uima-altailla.

 

Tinkimistaitoja voi kokeilla Belekin kylän värikkäillä lauantaimarkkinoilla. Bussimatka Belekistä Antalyan basaareihin ja ravintoloihin kestää vain tunnin.

 

Belekin ympäristössä on useita hienoja retkikohteita. Historiasta kiinnostuneiden ykköskohde on Aspendosin hyvin säilynyt roomalainen amfiteatteri, ja rauhaisa kohde luontoretkelle Belekissä löytyy Kurşunlun kuvankauniilta vesiputouksilta.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.