Joulumatkat vievät kauas kiireestä

Joulumatka on loistava tapa nauttia valon ja ilon juhlasta täysin siemauksin. Tutustu Finnair Holidaysin valikoimaan, löydä kiinnostavat joulun lomakohteet ja valitse itsellesi mieleisin vaihtoehto viettää joulu ulkomailla. Meiltä varaat lennot ja hotellit kätevästi ja joustavasti yhdestä paikasta. Hyödynnä valmiita yhdistelmiä tai kokoa joulumatkasi lennot ja suosikkihotellit yhteen oman valintasi mukaan.

Löydä joulumatka matkahaustamme ja varaa

Suuntaa jouluksi ulkomaille matkahakumme kautta

Finnair Holidaysilla suunnittelet joululomamatkasi juuri sellaiseksi kuin haluat. Muista tarkistaa joulukuun matkatarjoukset, jotka meillä aina sisältävät lennot ja matkatavarat, hotellin sekä Finnair Plus -pisteet kolminkertaisina. Finnair Holidaysin tuttuun tapaan myös joulumatkat ovat kestoltaan 1–14 päivää, ja päätät itse sopivan pituuden.

Joulun lomakohteet eri maanosissa ja niiden tarjoamat vaihtoehdot niin majoituksen, aktiviteettien kuin erilaisten viihtymismahdollisuuksien suhteen ovat valikoimassamme todella monipuolisia. Matkahaustamme löydät upeat suosikkihotellit aina hulppeista lomakeskuksista idyllisiin boutique-hotelleihin. Valikoitujen suosikkihotelliemme ensiluokkainen sijainti ja korkeatasoiset palvelut takaavat onnistuneen joulumatkan.

Minne matkustaa joulukuussa?

Joululomamatkalla rentouttava yhdessäolo ja unohtumattomat elämykset saavat kaamoksen ja kiireen unohtumaan. Finnair Holidaysilla matkustat aina yhtä helposti niin jouluksi etelään hohtaville rannoille ja palmujen katveeseen, suurkaupungin sykkeeseen kuin klassisille Keski-Euroopan joulumarkkinoille – unelmien joulumatkan voi koostaa monenlaisista aineksista, ja valinta on sinun.

Esittelemme Finnair Holidaysin lomamatkat kohteiden omilla sivuilla, joilla kerromme myös joka kohteen kiehtovimmista nähtävyyksistä ja käytännöllisistä matkavinkeistä. Euroopan matkakohteet ja kaupunkilomat tarjoavat monia suosikkeja, kuten joulukuun matkat Berliiniin ja Lontooseen. Iki-ihanat joulumatkat Eurooppaan joulutoreille vievät esimerkiksi Prahaan tai Riikaan.

Aurinkoiset rantalomat kuuluvat niin ikään joulun matkakattaukseemme. Sekä joulumatkat Kanarialle että kaukaisemmat joulun matkat, muun muassa Thaimaan matkakohteet, ovat taatusti lämpöistä joulutunnelmaa tulvillaan.

Parhaat joulumatkat 2019 ja joulukuun halvat matkat löydät Finnair Holidaysin matkahausta. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa oma joululomamatkasi juuri sellaisena kuin sinä haluat.

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Riika >
Lontoo >
Barcelona >
Rooma >
Tukholma >
Pariisi >
Berliini >
Praha >
New York >
Hongkong >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Maaliskuun matkat >
Pääsiäismatkat >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Talvilomamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >
Kesän matkat >