Hotellivaihtoehdot Finnair Holidays -matkoissa

Hotellin valintaa helpottaaksemme yhteistyökumppanimme on jakanut matkakohteidemme hotellit eri tyyppeihin. Kunkin maan ja kohteen tarjolla olevat hotellityypit näet maa- ja kohdesivuilta.

HOTELLILUOKITUS

Hotellien oma luokitus vertaa yhden matkakohteen eri hotelleja keskenään huomioiden paikallisen tason. Se ei kuitenkaan ole välttämättä sama kuin hotellin saama paikallinen luokitus.

★★★★★ 5 tähteä
Korkeatasoinen

★★★★ 4 tähteä
Keskitasoa parempi

★★★ 3 tähteä
Keskitaso, vastaa matkakohteen keskitasoa

★★ 2 tähteä
Alempi keskitaso, matkakohteen keskitasoa alhaisempi

★ 1 tähti
Erittäin vaatimaton, selvästi matkakohteen keskitasoa alhaisempi

Hotellin paikallinen luokitus ilmoitetaan hotellitiedoissa, jos se on saatavilla. Hotellin luokitukseen vaikuttavat monet eri asiat, kuten esimerkiksi tarjolla olevat palvelut, hotellin yleinen kunto ja huoneiden varustelutaso. Huomiothan, että kaikissa maissa, kuten Suomessa, ei ole maan kattavaa virallista hotelliluokitusta.

MAJOITUSVAIHTOEHDOT

HOTELLISSA majoituksenasi on kahden hengen huone ilman keittomahdollisuutta. Hotellissa on yleensä ravintolapalveluja.

HUONEISTOHOTELLISSA palvelut ovat rajoitetummat ja henkilökuntaa on vähemmän kuin hotellissa. Osassa huoneistohotelleja voi puuttua vastaanottopalvelut ja palveluun ei välttämättä kuulu siivousta.

VILLA tai HUVILA sijaitsee rauhallisella paikalla keskustan ulkopuolella. Tilavaan huvilaan mahtuu suurempikin matkaseurue. 

BUNGALOW on erillinen tai rivitalotyyppinen, yksi- tai kaksikerroksinen rakennus. Varustus on sama kuin huoneistohotellissa. Aasiassa bungalowit vastaavat usein hotellihuoneita, joissa ei ole keittomahdollisuutta.

Hotellihuoneiden kuvat ovat esimerkkejä, joista huoneet ja huoneistot voivat poiketa jonkin verran. Mahdolliset näköalat, kuten esim. meri- tai uima-allasnäköala, on vahvistettu kirjallisesti huonevaihtoehdon nimessä hotelliesittelyssämme sekä matkavahvistuksessa.

Hotellien tiedoissa ilmoitetut huoneiden koot ovat suuntaa antavia.