Finnair Holidays

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

Kesän kampanjahinnat

Kesän ja syksyn suosikkikohteet ympäri maailman odottavat – hyödynnä kampanjahinnat nyt! Lento + hotelli esim. 3 päivää alk. 200 €

Finnair Holidays avaa ovet maailman kiehtovimpiin kohteisiin ja vie sinut suoraan kokemuksiin, joissa parhaat tarinat syntyvät. Ainutlaatuiset elämykset odottavat sinua maailman eri kolkissa, lähditpä sitten Fidzille, Puerto Ricoon tai vaikka Kiotoon. Lähde mukaan seikkailuun!

Finnair Holidays -palvelun kautta voit varata helposti ja nopeasti lennot, hotellin ja ainutlaatuiset matkaelämykset – kaikki samasta paikasta. Valitse valmis yhdistelmä tai räätälöi oma matkasi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle elämys, josta syntyy ikimuistoisia tarinoita.

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista. Pisteitä voit käyttää uusiin matkoihin ja muihin etuihin. Finnair Plus -pisteitä kertyy myös jatkossa kaikista Finnair Holidays -matkaostoksistasi.

Finnair Holidays -lomamatkat / Ruokamatkat

Suosituimmat ruokamatkakohteet

Opi tuntemaan Finnair Holidaysin herkullisimmat ruokakaupungit ja matkusta maailmalle paikkoihin, jotka vievät kielen mennessään. Lento + hotelli esim. 3 päivää alk. 230 €

Tutustu kohteisiin

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

Finnair Holidays -matkat

Kun suunnittelet matkalle lähtöä, tutustu Finnair Holidaysin tarjontaan sekä varaa lennot ja hotellit lomaasi varten kätevästi yhdestä paikasta. Meiltä löydät matkat, jotka voit koota juuri sellaisiksi kuin haluat. Samalla kun nautit omatoimimatkaajan vapaudesta, saat lomallesi pakettimatkan helppouden ja turvallisuuden.

Finnair Holidays tarjoaa matkoja yli 80 lomakohteeseen niin Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjois-Amerikassa kuin Australiassa ja Oseaniassa. Matkakohteiden valinnasta huolehtivat asiantuntijamme, jotka tuntevat alan kansainväliset kehitystrendit. 

Huolella valikoidut hotellit

Samalla tarkkuudella ja asiantuntemuksella olemme koonneet myös Finnair Holidays -hotellivalikoiman joka lomakohteeseen. Matkahaustamme löytyvät suosikkihotellit tarjoavat vaihtoehtoja intiimeistä boutique-hotelleista monimuotoisiin luksuslomakeskuksiin, kaikki varmoja valintoja. Suosikkihotellimme ovat poikkeuksetta sijainniltaan erinomaisia ja palvelujensa sekä huoneidensa osalta korkeatasoisia. 

Halutessasi voit ostaa Finnair Holidays -matkaasi myös edestakaiset kuljetukset lentoaseman ja hotellisi välillä. Lentolippuihin puolestaan sisältyy aina sekä ruumaan menevä matkatavara, enimmäispaino 23 kg, että käsimatkatavara, enintään 8 kg.

Edulliset ulkomaanmatkat, romanttiset matkakohteet, kaukomatkat, kaupunkilomat, viikonloppumatkat, kiinnostavat matkatarjoukset sekä tietoa kohteiden kiinnostavimmista elämyksistä – esimerkiksi kaikkia näitä mahdollisuuksia voit kartoittaa helposti sivustollamme. Finnair Holidays -lomaa on mutkatonta suunnitella myös matkustusaikataulujen joustavuuden ansiosta. Matkasi pituus voi olla mitä tahansa yhden ja 14 yöpymisvuorokauden väliltä. Sinä päätät.

Palkintopisteitä kolminkertaisesti

Finnair Holidays -matkan varatessasi kerrytät runsaasti Finnair Plus -pisteitä: saat kolme taso- ja palkintopistettä jokaista matkavarauksen yhteydessä käytettyä euroa kohden. Lisäksi voit käyttää jo aiemmin karttuneita Finnair Plus -pisteitäsi, kun maksat Finnair Holidays -matkan. Voit tutustua Finnair Holidays -matkoja koskeviin Finnair Plus -ehtoihin tarkemmin täällä.

Hulppean Finnair Holidays -valikoiman lomakohteet vastaavat monipuolisuudellaan erilaisten matkaajien mieltymyksiin ja tarjoavat hienoja elämyksiä. Nämä ulkomaanmatkat ovat tulvillaan antoisia mahdollisuuksia niin historian, taiteen ja kulttuurin, liikunta-aktiviteettien kuin rennon nautiskelun harrastajille. Sivustollamme voit tutustua kohteiden matkavinkkeihimme, ja suosikkihotellien tiedoissa kerromme kunkin hotellin palveluista ja sen lähialueesta tarkemmin.

Talven matkat, rantalomat, eksoottiset häämatkat vaikkapa Aasiaan,  Euroopan-matkat suurkaupunkeihin tai aurinkorannoille ja monet muut ihanat hengähdystauot arjen kiireistäsi järjestelet vaivattomasti kätevän ja kattavan palvelumme avulla. Finnair Holidaysilta kokoat mieleisesi matkat, ja sitten voitkin keskittyä nauttimaan laadukkaasta ja turvallisesta lomailusta.

Tutustu tarjouksiimme ja varaa matka

Kun etsit edullisia matkoja, käy tarkistamassa Finnair Holidays -kohteiden esittelysivuiltamme uusimmat matkatarjoukset. Muista lisäksi katsoa marraskuussa, mitä kaikkea Finnair Holidaysin Black Friday -matkat voivat tarjota, ja hyödynnä niiden tarjoukset heti tuoreeltaan.

Varaa oma Finnair Holidays -matkasi suoraan verkkosivuiltamme tai ota yhteyttä Finnair Holidaysin asiakaspalveluun numerossa +358 9 818 0810.

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.