Finnair Holidays

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

Finnair Holidays avaa ovet maailman kiehtovimpiin kohteisiin ja vie sinut suoraan kokemuksiin, joissa parhaat tarinat syntyvät. Ainutlaatuiset elämykset odottavat sinua maailman eri kolkissa, lähditpä sitten Fidzille, Puerto Ricoon tai vaikka Kiotoon. Lähde mukaan seikkailuun!

Finnair Holidays -palvelun kautta voit varata helposti ja nopeasti lennot, hotellin ja ainutlaatuiset matkaelämykset – kaikki samasta paikasta. Valitse valmis yhdistelmä tai räätälöi oma matkasi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle elämys, josta syntyy ikimuistoisia tarinoita.

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista. Pisteitä voit käyttää uusiin matkoihin ja muihin etuihin. Finnair Plus -pisteitä kertyy myös jatkossa kaikista Finnair Holidays -matkaostoksistasi.

Finnair Holidays -matkablogi / Veera Bianca

Hong Kong

Hongkong on niin paljon muutakin kuin betoniviidakko. Hongkongista löytyy maailman kauneimpia rantoja, jylhimpiä vuoria ja rauhallisimpia luontopolkuja. Ruokaa niin herkullista, että palattuani takaisin kotiin kysyi ystäväni ensimmäisenä kuulumisten sijaan mitä kaikkea söin matkani aikana.

Lue koko tarina

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.