Upeat uuden vuoden matkat Finnair Holidaysilta

Pian on alkamassa seuraava vuosikymmen – olisiko paikallaan juhlistaa sen saapumista ikimuistoisella uuden vuoden matkalla? Finnair Holidaysin monipuolisesta valikoimasta löydät parhaat uuden vuoden matkat sekä varaat mieleisesi loman kätevästi ja joustavasti yhdestä paikasta. Kun suuntaat Finnair Holidaysin kautta uudeksi vuodeksi ulkomaille, voit koota matkasi lennot ja suosikkihotellit yhteen oman valintasi mukaan, tai voit hyödyntää valmiita yhdistelmiä.

Varaa uuden vuoden matka

Uudeksi vuodeksi ulkomaille, tai vaikka kahdeksi viikoksi uuden vuoden matkalle 

Finnair Holidaysilta valitset uuden vuoden lomat, jotka parhaiten sopivat aikatauluusi. Voit päättää matkasi keston aina 1–14 päivän väliltä. Kiinnostaisiko ottaa vastaan uusi vuosi kaupunkilomalla esimerkiksi Berliinissä, Lontoossa tai New Yorkissa? Tai palmujen katveessa kaukaisilla hiekkarannoilla? Niin tai näin, 2020-luku voisi tuskin ihanammin alkaa!

Valikoimastamme löydät niin kiehtovat Euroopan matkakohteet, toinen toistaan kiinnostavammat kaupunkilomat kuin virkistävät viikonloppumatkat, sekä varaat lennot ja aina korkeatasoiset suosikkihotellit helposti matkahaustamme. Uudenvuoden matkat voi myös näppärästi yhdistää pitkiin pyhiin ja ottaa ilon irti pidemmästäkin lomasta. Finnair Holidaysin joulumatkat ja niiden jatkona uuden vuoden lomat tarjoavat rentoutumista ja elämyksiä, jotka saavat taatusti arjen kiireet unohtumaan.

Edulliset uuden vuoden matkat 2019–2020

Kun suunnittelet uuden vuoden matkaa, löydät Finnair Holidays -kohteiden esittelysivuilta monipuolista tietoa parhaista nähtävyyksistä ja käytännön matkavinkeistä. Lisäksi näet viimeisimmät matkatarjoukset. Kuten meillä aina, myös uuden vuoden matkat sisältävät niin lennot, matkatavarat kuin hotellin sekä varaajan saamat kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet.

Tutustu Finnair Holidays -valikoimaan ja varaa unohtumaton uuden vuoden matka juuri sellaisena kuin haluat.

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

New York >
Tukholma >
Dubai >
Berliini >
Lontoo >
Bangkok >
Phuket >
Tokio >
Rhodos >
Gran Canaria >
Teneriffa >
Budapest >
Singapore >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme