Lennot ja hotelli Finnair Holidaysilta

Finnair Holidays vie sinut lomalle, jota vietät omien toivomustesi mukaan. Löydät valikoimastamme lomamatkoja yli 80 kohteeseen eri puolilla maailmaa, ja mihin tahansa niistä kokoat mieleisesi matkapaketit ja lento + hotelli - yhdistelmät kätevästi yhdestä paikasta. Kun etsit lomaasi varten valmista yhdistelmää tai haluat räätälöidä sen itse, hyödynnä matkahakuamme sekä varaa sopiva lento ja hotelli valitsemaasi kohteeseen.

Katso kaikki lento+hotellitarjoukset ja varaa

Lento ja hotelli edullisesti ja takuuvarmalla laadulla

Mikä tahansa Finnair Holidaysilta valittu lento ja hotelli -paketti vie sinut matkakohteeseen, joka on poimittu valikoimaamme tarkan taustatyön pohjalta. Siitä vastaavat matkailualan trendejä seuraavat asiantuntijamme. Kiehtova lomamatka on helppo suunnitella, kun parhaat palat vaikkapa maailman metropolien loputtomasta tarjonnasta on valikoitu valmiiksi. Katso esimerkiksi, millaisia ovat lento ja hotelli -vaihtoehtomme Lontooseen, Pariisiin, New Yorkiin tai Riikaan.

Ovatpa mietinnässä sitten Euroopan matkakohteet, kaupunkilomat tai joulun matkat, löytyy matkahaustamme muutamalla klikkauksella varmasti korkeatasoinen suosikkihotelli ja lentovaihtoehdot, joista yhdistelet mieleisesi matkan. Finnair Holidays -kohdesivuilla esittelemme paitsi lento ja hotelli -tarjoukset, myös kiinnostavimmat nähtävyydet ja elämykset sekä käytännön matkavinkit.

Lento- ja hotellivarauksen yhteydessä suunnittelet myös matka-aikataulusi joustavasti

Finnair Holidays -matkaan sisältyy aina lento, hotelli sekä ruumaan menevä matkatavara. Lomamatkan kesto voi olla 1–14 päivää. Samalla kun varaat lennot ja majoituksen valitsemassasi suosikkihotellissa, keräät Finnair Plus -pisteitä: jokaisesta matkavarauksessasi käytetystä eurosta palkitsemme sinut kolminkertaisilla taso- ja palkintopisteillä. 

Tutustu Finnair Holidays -valikoimaan ja valmistaudu toiveidesi matkaan varaamalla lento ja hotelli juuri sellaisina kuin sinä haluat.

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Amsterdam >
Berliini >
Riika >
Praha >
Barcelona >
Lontoo >
Budapest >
Kööpenhamina >
New York >
Krakova >
Pariisi >
Nizza >
Wien >
Venetsia >
München >
Sorrento >
Antalya >
Tokio >
Singapore >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme