Måltider på kortdistansflyg

Vi har ändrat vissa av våra tjänster på flygplatsen och ombord på grund av coronaviruspandemin. Läs mer

Varje flygresa med Finnair är ett tillfälle att slappna av och fylla på med energi. På våra kortdistansflyg inom Europa och till Mellanöstern har vi ett brett utbud av mat, tilltugg och drycker, anpassat efter tid på dygnet och flygresans längd.

Businessklass

Vad ingår?

Passagerare i businessklass på våra kortdistansflyg serveras en utsökt måltid med dryck från ett omsorgsfullt utvalt utbud för att komplettera måltiderna.

På flygningar på högst 75 minuter får du en fräsch smörgås eller sallad. Du kan också välja vilken dryck som helst på vår meny ombord utan kostnad.

Ekonomiklass

Vad ingår?

Våra passagerare i ekonomiklass kan välja bland kaffe, te och en mängd andra drycker under flygresan.

Vad kan jag köpa?

meals-short-preorder2

Förbeställ din måltid

Om du vill ha en måltid under flygresan har vi ett brett utbud av varmrätter, sallader och smörgåsar som du kan förbeställa till de flesta flyg i ekonomiklass inom Europa och Mellanöstern.

Förbeställ din måltid

Seat and Meal

Få prioriterad ombordstigning, en rymlig sittplats och välj en trerättersmåltid efter egen smak med vårt Seat and Meal-paket.

Välj sittplats och måltid med Seat and Meal

Godsaker

Champagne och choklad för flygresan

På internationella flygresor som tar minst två timmar kan du fira födelsedagen eller skämma bort dig själv eller någon du tycker om genom att beställa en flaska champagne eller en ask choklad att avnjuta under flygningen.

Beställ godsaker till flygresan

Specialkost

Beställ specialkost

Vi tillhandahåller ett brett utbud av läckra specialmenyer för att tillgodose ditt kostbehov. Ta en titt på alternativen och meddela vad du skulle vilja ha minst 24 timmar före avgång:

Se våra specialkostmenyer
Gå till sidan: Måltider på kortdistansflyg