Menyer i företagsklass på Finnairs flyg | Finnair Finland

Menyer i företagsklass på Finnairs flyg

Måltidstjänster för nya Premium Economy och förnyad businessklass kommer att vara tillgängliga på våra långdistansflyg från den 11 maj 2022.

Vår matfilosofi fokuserar på fräscha, friska smaker och lokala råvaror och erbjuder dig de finaste nordiska delikatesserna. På långdistansflyg i businessklass serverar vi två måltider, och senare under våren 2022 är vår förnyade måltidsservice tillgänglig. Vid utformningen av de nya menyerna har vi hållit flygdestinationen och flygtiden i åtanke. Alla våra menyer i businessklass serveras med matchande drycker och prisbelönt vin. Den vackra porslinservisen designat av Harri Koskinen och Iittala kommer också att förhöja din måltidsupplevelse ovan molnen. 

Menyer för flyg till Helsingfors är för närvarande inte tillgängliga på grund av att de ofta ändras. Vår kabinbesättning delar gärna med sig av menyerna ombord. Vi ber om ursäkt för besväret.

Se businessklass menyer för flyg från Helsingfors nedan. Vissa menyändringar kan förekomma. För senare flygavgångar, se menyerna närmare din avresa.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Gå till sidan: Menyer i företagsklass på Finnairs flyg