Flyg till
Punta Cana

Ekonomiklass
Från 699 €
Flyg från
Flyg till
PUJ,
Passagerare
1 vuxen
Reseklass
Economy
Utresa
Hemresa
Priser från

Upptäck dina drömmars strandresmål: Punta Cana

Punta Cana, som ligger i den östra delen av Dominikanska republiken, är rena drömmen som semesterort Lämna vardagens bekymmer bakom dig och få en avkopplande strandsemester. Från och med december 2019 flyger Finnair direkt från Helsingfors till Punta Cana varje vecka fram till mars. Se alla våra erbjudanden och boka din nästa resa till Punta Cana idag! 

Slappna av på stranden

Punta Cana har flera stränder med vacker vit sand och oändligt solsken. Slappna av på stranden med en god bok eller trevlig musik, och doppa tårna i vattnet för lite skön svalka! 


Spela golf

Punta Cana är en av de mest populära golfdestinationerna i Karibien, och många av golfbanorna är designade av välkända experter. Greppa klubban och börja spela!


En smak av det traditionella

Satsa på lokalproducerat och testa ”Bandera”, som är en traditionell maträtt med vitt ris, kött och bönor som ofta serveras med stekt kokbanan. 


Gör en dagsutflykt

Du blir aldrig uttråkad av stränderna, för du kan enkelt besöka andra mer avskilda stränder nära Punta Cana. Gör en dagsutflykt till Bávaro, där du hittar upp till tio kilometer orörd vit sand!


Åk på semester med familjen

I Punta Cana kan du delta i en mängd olika aktiviteter för personer i alla åldrar. Du kan åka till en äventyrspark, prova snorkla eller dyka, eller besöka grottor. Punta Cana är en perfekt plats för en aktiv semester i solen!


Gå till sidan: Punta Cana