Finnairin tietosuojaseloste

HEI! HALUAMME VARMISTAA, ETTÄ OLET SELVILLÄ TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ.

Tässä Finnairin tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten keräämme, käytämme ja luovutamme henkilötietojasi. Kerromme myös oikeuksistasi ja siitä, miten voit ottaa meihin yhteyttä sekä miten suojaamme tietojasi. 

Tietosuojaseloste koskee kaikkia sinua koskevia henkilötietoja, joita käsittelemme, kun suunnittelet matkaasi, matkustat lennoillamme, ostat tai käytät palvelujamme, vierailet verkkopalveluissamme tai asioit muuten kanssamme. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta ja muuta soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. 

Alta löydät lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä eri otsikoiden alta. Saat lisätietoja napsauttamalla eri osioita.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Tietoa meistä

REKISTERINPITÄJÄ
FINNAIR Oyj
Y-tunnus: 0108023-3
Osoite: Tietotie 9, 01530 VANTAA

TIETOSUOJAN VERKKOPALVELU
Hallinnoi tietosuoja-asetuksiasi ja käytä rekisteröidyn oikeuksiasi Finnairin verkkosivustolla osoitteessa https://privacy.finnair.com.

TIETOSUOJAVASTAAVA
Voit ottaa yhteyttä Finnair-konsernin tietosuojavastaavaan: privacy@finnair.com tai Finnair Tietosuojavastaava, PL 15, 01053 FINNAIR.

TIETOSI JA OIKEUTESI

OIKEUKSIEN KÄYTTÄMINEN

Voit käyttää oikeuksiasi osoitteessa privacy.finnair.com.

Saat meiltä aina vahvistuksen toimista, joihin olemme ryhtyneet pyyntösi johdosta (esim. vahvistus tietojen poistamisesta). Ilmoitamme myös, jos emme voi toteuttaa pyyntöäsi, ja kerromme päätöksen syyt. Henkilötietoja koskevan pyynnön tekeminen on maksutonta kerran puolessa vuodessa (6 kk). Lisäpyynnöistä saatamme periä kohtuullisen maksun hallinnollisten kustannusten kattamiseksi. Pidätämme oikeuden hylätä kohtuuttoman usein toistuvat, kohtuuttoman laajat tai selkeästi perusteettomat pyynnöt.

OIKEUS SAADA PÄÄSY TIETOIHIN

Sinulla on oikeus saada tieto henkilötietojen käsittelystä ja pääsy niihin. Voit tarkastella osaa tiedoistasi digitaalisten palvelujemme kautta. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistasi osoitteessa https://privacy.finnair.com. Toimitamme kopion tiedoista sinulle, paitsi silloin kun meillä on laillinen syy olla jakamatta näitä tietoja kanssasi tai mikäli tietojen antaminen loukkaisi vakavasti sinun tai muiden oikeuksia.

OIKEUS TIETOJEN OIKAISEMISEEN

Sinulla on oikeus oikaista tai päivittää itseäsi koskevat virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot. Voit päivittää henkilötietojasi itse digitaalisten kanaviemme kautta, ja sinulla on oikeus pyytää oikaisua yhteystietoihisi tai muihin henkilötietoihisi ottamalla meihin yhteyttä.

OIKEUS TIETOJEN POISTAMISEEN 

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme, tällöin poistamme henkilötietosi ilman aiheetonta viivästystä, ellei meillä ole laillista perustetta jatkaa tietojesi käsittelyä, esimerkiksi pyydettyjen palvelujen toimittamiseksi, tai ellei meillä ole lakisääteistä velvoitetta tai perusteltua lainmukaista syytä säilyttää henkilötietoja.

OIKEUS RAJOITTAA JA VASTUSTAA TIETOJEN KÄSITTELYÄ

Voit pyytää meitä rajoittamaan tietojesi käsittelyä esimerkiksi sellaisissa tilanteissa, joissa olet pyytänyt tietojesi oikaisua tai poistamista ja pyyntösi odottaa vielä ratkaisua, tai joissa olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä, ja käsittelyperusteen selvittely odottaa ratkaisua.

Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, mihin lukeutuu myös suoramarkkinointia varten suoritettava profilointi. Voit lopettaa suoramarkkinointiviestien tilauksen ”lopeta tilaus” -linkistä tai muulla suoramarkkinointiviestissä kuvatulla tavalla. Mikäli olet Finnair Plus -jäsen tai Finnair-tilin haltija, voit myös kieltää suoramarkkinoinnin Finnair Plus -profiilisi tai Finnair-tiliprofiilisi asetuksissa.

OIKEUS PERUA ANTAMASI SUOSTUMUS

Sinulla on oikeus muuttaa mielesi ja peruuttaa meille aikaisemmin antamasi suostumus. Mikäli olet Finnair Plus -jäsen tai Finnair-tilin haltija, voit peruuttaa suostumuksesi Finnair Plus -profiilisi tai Finnair-tiliprofiilisi asetuksissa.

OIKEUS SIIRTÄÄ TIEDOT JÄRJESTELMÄSTÄ TOISEEN

Sinulla on oikeus saada meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä teknisessä tallennusmuodossa ja siirtää tiedot itsenäisesti kolmannelle osapuolelle.

VALITUKSEN TEKEMINEN

Jos koet, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi oikein, voit ottaa yhteyttä tietosuojaviranomaiseen ja tehdä valituksen.

TIETOJESI SUOJAAMINEN

MITEN TIETOSI SUOJATAAN

Finnair on ryhtynyt asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja niiden saatavuuden turvaamiseksi sekä luvattoman käytön estämiseksi. Pääsy henkilötietoihin on rajoitettu niille, jotka tarvitsevat tietoja ja joilla on järjestelmiin pääsyoikeudet, ja henkilötietojen käsittelytoimia valvotaan. Tietojärjestelmämme on asianmukaisesti suojattu ja niitä valvotaan. Säännölliset päivitykset, testaukset ja arvioinnit auttavat varmistamaan jatkuvan tietoturvallisuuden. Henkilöstöämme koulutetaan jatkuvasti tietosuojalainsäädännön sekä sovellettavien käytäntöjen ja ohjeiden noudattamisessa.

KANSAINVÄLISET TIETOJEN SIIRROT

Henkilötietosi saatetaan siirtää kotimaasi ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ja niitä saatetaan käsitellä siellä. Näiden maiden lait eivät välttämättä tarjoa tietosuoja-asetuksen mukaista suojauksen tasoa henkilötiedoillesi.

Tällaisissa tapauksissa olemme varmistaneet soveltuvan lainsäädännön kansainvälisiä henkilötietojen siirtoja koskevien vaatimusten täyttymisen erilaisilla toimilla, kuten käyttämällä Euroopan komission mallisopimuslausekkeita tai Privacy Shield -järjestelyä Euroopan talousalueen ulkopuolelle siirrettävien henkilötietojen suojaamiseen.

Saatamme joutua luovuttamaan henkilötietojasi myös ulkomaisille viranomaisille, kuten tulli- tai maahanmuuttoviranomaisille.

ONGELMATILANTEISSA

Pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan tietosi. Jos henkilötietosi vaarantava tietoturvaloukkaus kuitenkin pääsisi tapahtumaan, ilmoitamme sinulle asiasta tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

MYÖS OMA TOIMINTASI VAIKUTTAA

Vältä henkilötietojesi jakamista muille. Älä esimerkiksi jaa kirjautumistietojasi tai matkustusasiakirjojasi muille ihmisille tai sosiaaliseen mediaan. Kiinnitä huomiota Finnair Plus -tilisi suojaan ja harkitse kaksivaiheisen tunnistamisen käyttöönottamista Finnair Plus- tai Finnair-tilisi turvaamiseksi. Älä lähetä meille kopioita esimerkiksi henkilöllisyystodistuksista tai muista arkaluonteisista henkilötiedoistasi (esim. lääkärintodistuksia) suojaamattomalla sähköpostilla. Käytä sen sijaan sähköisiä lomakkeita tai muita Finnairin tarjoamia suojattuja kanavia.

ASIAKASTIEDOT JA KUMPPANIEN TIEDOT

MITÄ TIETOJA KÄSITTELEMME

YKSILÖINTI- JA YHTEYSTIEDOT

Keräämme ja käsittelemme perustietoja, kuten

  • nimi
  • syntymäaika
  • sukupuoli
  • matkustajatyyppi (aikuinen, lapsi, vauva)
  • titteli (Mr, Mrs, Ms)
  • yhteystietoja, kuten osoite, laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Käsiteltävät henkilötiedot voivat liittyä matkustavaan henkilöön, varauksen tehneeseen henkilöön, yhteyshenkilöön hätätilanteissa, lailliseen huoltajaan tai huollettavaan.

PALVELUIHIMME LIITTYVÄT TIEDOT

Käsittelemme varaus- ja lipputietoja sekä matkatavaroiden käsittelytietoja, jotta matkasi olisi mahdollinen. Näihin tietoihin voivat kuulua

  • varausnumero, lipun numero, hintatiedot
  • lentotiedot (lähtöpäivä ja -aika, lennon numero)
  • lentoreitti (lähtöpaikka ja määränpää sekä mahdolliset välilaskut)
  • varauspäivä, matkan tyyppi (meno tai meno-paluu)
  • matkustusluokka, istuinpaikan tyyppi ja istuinpaikka
  • matkalaukkutarrojen koodit, reititys ja mahdolliset turvatarkastusten tiedot.

Pyynnöstäsi voimme käsitellä myös tietoja erityispalvelupyynnöistä. Nämä pyynnöt voivat sisältää tietoa esimerkiksi ruokavaliosta, lemmikkien kuljettamisesta matkustamossa tai ruumassa, tai tarvittavasta erityisavusta.

Käsittelemme myös sellaisten matkustajien matkustusasiakirjatietoja, jotka matkustavat Schengen-alueelle tai sieltä pois. Näihin tietoihin lukeutuvat muun muassa passinumero, passin voimassaoloaika, myöntäjävaltio sekä kansallisuus. Keräämme myös tietoa viisumeista ja osoitteesta kohdemaassa silloin, kun kohdemaan viranomaiset sitä edellyttävät.

Huomaa, että kaikki samalla lentovarauksella olevat henkilöt näkevät varauksen tiedot (mukaan luettuina tiedot matkakumppaneista), jotka ovat Varaukseni-palvelussa. Pääsy Varaukseni-palveluun päättyy pian varauksen viimeisen lennon jälkeen.

Kun maksat matkasi tai muita palveluja, keräämme ja käsittelemme maksutietojasi, kuten tieto maksutavasta ja luottokorttitiedot.

Voimme käsitellä myös tietoja myyntikanavasta ja lisäpalveluista, kuten ennakkoon tilatuista aterioista, matkustusluokan korotuksista, vähittäismyyntituotteista ja muista ostoista. Käsittelemme tietoja matkajärjestelyistä, kuten ryhmätietoja (jos matkustat muiden kanssa samalla varausnumerolla), tietoa lähtöselvitystavasta sekä tietoa matkakumppaneistasi, mikäli lähtöselvitys tehtiin ryhmänä.

Joillakin lentokentillä käsittelemme myös tietoja lentokentän turvatarkastuspisteistä sekä valvontaporteista lähtöporteilla.

Jos annat lisätietoja lähettämällä kyselyn tai korvausvaatimuksen asiakaspalvelukanaviemme kautta, Finnair käsittelee näitä tietoja.

Keräämme ja käsittelemme tietoja, kuten kanta-asiakasnumero, ohjelma- ja tasotieto, jos olet Finnair Plus -jäsen tai allianssikumppanimme kanta-asiakasohjelman jäsen ja annat kanta-asiakasnumerosi.

Jos tilaat Finnairin kautta lisäkuljetus- tai pysäköintipalveluita, käsittelemme tilaukseesi liittyen kuljetusosoite-, palvelun varausnumero-, auton rekisterinumero-, ja lipputietoja sekä antamiasi lisätietoja palveluun liittyen, kuten taksin kokoa tai kirjottamiasi lisätietoja.

VIESTINNÄN TIEDOT

Voimme tallentaa ja käsitellä sinun meille lähettämiäsi viestejä. Näitä voivat olla nauhoitteet asiakaspalvelunumeroihimme soittamistasi puheluista, chat-historia, sähköpostit ja tekstiviestit. Käsittelemme myös asiakastyytyväisyyskyselyihin liittyvää tietoa sekä palautelomakkeista saatua tietoa. Voimme käsitellä myös suoramarkkinointiin liittyviä suostumuksiasi ja kieltojasi.

DIGITAALISISSA RAJAPINNOISSAMME KERÄTYT TIEDOT

Kun kirjaudut sisään digitaalisiin rajapintoihimme tai käytät niitä, käsittelemme kirjautumistietojasi, palvelun käyttöä koskevia tietoja ja tiettyjä tietoja käyttäjien laitteista ja yhteyksistä, kuten IP-osoite.

ARKALUONTEISET HENKILÖTIEDOT

Keräämme sinulta arkaluonteisia henkilötietoja, kuten terveystietojasi, mahdollisimman vähän ja ainoastaan tarvittaessa.

Voimme joutua käsittelemään näitä tietoja tekemiisi erityispalvelupyyntöihin liittyen, esimerkiksi jos pyyntösi koskee erityistä lääketieteellistä apua tai jos tarvitset lausunnon lääkäriltä voidaksesi lentää.

TURVALLISUUSTIEDOT

Finnair pitää kirjaa henkilöistä, jotka ovat aikaisemmin uhanneet lentoturvallisuutta tai yleistä turvallisuutta tai jotka ovat rikkoneet sääntöjä tai lakeja Finnairiin tai Finnairin henkilökuntaan kohdistuen. 

Miten käytämme tietojasi

KANSSASI TEHDYN SOPIMUKSEN PERUSTEELLA

Palveluiden tarjoamiseksi

Tarvitsemme matkustajien henkilötietoja varauksen tekemiseen, varauksen muuttamiseen ja lennolla olevien matkustajien tunnistamiseen.

Tarjotaksemme sinulle palveluja koko matkasi ajan tietojasi käsitellään lentokentällä lähtöselvityksen ja saapumisen yhteydessä, palvelutiskeillä, odotustiloissa (lounge), porteilla sekä lennolla. Meidän on myös voitava ottaa yhteyttä asiakkaisiimme häiriötilanteissa ja reititettävä matkustajat uudelleen, jolloin meidän on kyettävä muokkaamaan heidän varauksiaan ja tavoittamaan heidät.

Jotta pystymme toimittamaan matkatavarasi kohteeseesi, käsittelemme niiden käsittelyyn liittyviä tietoja (esim. matkalaukkutarrojen koodit, reititys ja mahdolliset turvatarkastusten tiedot).

Erityispalvelupyyntöihin liittyvissä tilanteissa meidän on pystyttävä varmistamaan, että sinulle tarjotaan oikea palvelu. Esimerkiksi ruokavaliotietojasi käsitellään sen varmistamiseksi, että ruoka-annoksesi toimitetaan lennolle pyyntösi mukaisesti.

Käytämme henkilötietojasi tarpeen mukaan vastataksemme kysymyksiisi, palautteen keräämiseen sekä valitusten, korvausvaatimusten ja hyvitysten käsittelemiseen.

Voimme käyttää henkilö-, yhteys- ja varaustietojasi tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua häiriötilanteissa. Voimme lähettää sinulle vahvistuksia ja tietoa matkastasi sähköpostilla, tekstiviestillä tai muita kanavia käyttäen.

Autamme sinua ostoksiisi liittyvissä kysymyksissä, liittyen esimerkiksi lentojen varaamiseen tai ostosten tekoon.

Voimme tallentaa yhteystietosi, varaustietosi ja tietoja asiakkuuteesi liittyvistä palvelutapahtumista voidaksemme tarjota juuri sinulle sopivaa palvelua. Tietoja voidaan käyttää myös asiakkaan tunnistamiseen, kun hän ottaa meihin yhteyttä. Olemme yhteydessä sinuun antamiesi yhteystietojen avulla ja käsittelemme varaustietojasi, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla matkastasi ja lentoreitistäsi.

Mikäli käytät muita palveluitamme, käsittelemme rekisteröinti- tai tilausvaiheessa toimittamiasi tietoja tilaamasi palvelun toteuttamiseksi.

OIKEUTETUN EDUN PERUSTEELLA

Viestintään ja suhdetoimintaan

Voimme pyytää sinua myös osallistumaan vapaaehtoisesti palvelujemme kehittämiseen. Jos olet osallistunut kyselyyn, tulokset analysoidaan, ja niitä voidaan myös yhdistää muihin tietokantamme tietoihin, kuten varaus- ja lentotietoihin, asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Voimme olla yhteydessä asiakkaisiimme kyselyn jälkeen lisätietojen pyytämiseksi. Voimme myös ottaa yhteyttä valikoituun asiakasryhmään testataksemme uusia tuotteita ja palveluita.

Käsittelemme henkilötietoja oikeutetun etumme perusteella myös liikekumppanuuksien ylläpitämiseksi sekä viestiäksemme sinulle esimerkiksi toiminnastamme ja järjestämistämme tapahtumista.

Digitaalisissa rajapinnoissa

Henkilötietoja, kuten sisäänkirjautumistietoja ja sivuston käyttölokeja, käsitellään digitaalisten rajapintojen kautta tapahtuvan palvelujen tarjoamisen yhteydessä henkilöllisyytesi varmistamiseksi ja käytön seuraamiseksi. Istunnoista kerätään tietoa toiminnallisilla evästeillä verkkopalvelujemme toiminnallisuuksien varmistamiseksi. Lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä, saat evästekäytänteistämme.

Palvelujen personointiin

Haluamme jatkuvasti parantaa asiakaskokemustasi sekä tehdä palveluistamme soveltuvampia sinulle. Siksi saatamme tarjota personoituja palveluita ja muuta sisältöä yksittäisen ostotapahtuman perusteella, kuten esimerkiksi tarjota sinulle kohteeseesi liittyviä palveluita. Segmentoimme asiakkaita, jotta voimme tarjota digitaalisten rajapintojemme kautta esimerkiksi matkustusluokan korotuksia, lisäpalveluita ja vähittäismyyntituotteita, jotka voisivat kiinnostaa asiakasta. Ostotapahtumien perusteella voimme kerätä muitakin tietoja, kuten esimerkiksi tiedon matkan tarkoituksesta.

Kun voimme tunnistaa asiakkaan ja hänen matkustushistoriansa, löydämme samalla tiedot asiakkaan aikaisemmista viesteistä, ongelmatilanteista, ostetuista palveluista ja lennoista. Siten voimme ennakoida kyseisen matkustajan tarpeet ja huomioida asiakkaan matkaan, asiakaskokemukseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityiset seikat. Asiakkaan yksilöimiseksi ja henkilökohtaisen asiakasprofiilin luomiseksi linkitämme tietoja toisiinsa sekä yhden yksittäisen ostotapahtuman sisällä, että monien, saman asiakkaan tekemien ostotapahtumien välillä.

Taustaprosesseihin

Voimme käsitellä henkilötietojasi osana yritystoimintamme vaatimia taustaprosesseja. Meidän on varmistettava, että lippujen, lisäpalveluiden ja muiden ostojen varaukset ja lippujen kirjoitus tapahtuvat lakien ja Finnairin käytäntöjen mukaisesti. Näihin prosesseihin kuuluu mm. petosten ja vilpillisten toimien, kuten luottokorttivarkauksien ja väärien varausten valvonta sekä maksujen ja verojen tarkastaminen.

Seuraamme liikennevirtoja, kaupallista ja operatiivista suorituskykyämme sekä näihin liittyvää asiakaskäyttäytymistä kehittääksemme palvelujamme edelleen. Kaupallisia tietoja käytetään operatiivisessa toiminnassamme esimerkiksi arvioitaessa, paljonko matkustusluokan korotuksia tehdään ja kuinka monelle tarjotaan vaihtoehtoista lentoa.

SUOSTUMUKSESI PERUSTEELLA

Suoramarkkinointiin

Lähetämme sinulle suoramarkkinointiviestejä, mikäli olet antanut siihen suostumuksesi. Jos olet esimerkiksi tilannut Finnairin uutiskirjeen tai muuta suoramarkkinointimateriaalia, yhteystietojasi käsitellään näiden viestien lähettämisen yhteydessä. Asiakkailla on milloin tahansa oikeus perua suostumuksensa tai poistua suoramarkkinointiviestien postituslistoilta.

Voimme myös lähettää sinulle Finnairin palveluihin liittyvää suoramarkkinointia perustuen sähköistä viestintää koskevaan lainsäädäntöön, jos olet Finnairin asiakas tai toimittajamme, kumppanimme tai alihankkijamme edustaja etkä ole kieltänyt suoramarkkinointia.

Digitaalisissa rajapinnoissa

Verkkopalvelujemme mahdollistamisen lisäksi käytämme suostumuksesi perusteella evästeitä kerätäksemme henkilötietoja analytiikkaa, personointia ja mainontaa varten. Lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä, saat evästekäytänteistämme.

Prosesseihin, joissa käsitellään arkaluonteisia henkilötietoja

Jos terveystietojesi käsittely on tarpeen, pyydämme siihen erillisen suostumuksen. Voimme pyytää matkustajaa toimittamaan meille lisätietoja (esimerkiksi lääkärintodistuksen), joilla varmistetaan, että terveydenhuollon ammattilainen on todennut hänet matkustuskykyiseksi. Samalla varmistumme siitä, että meillä on tarvittavat tiedot voidaksemme huolehtia matkustajan terveydestä ja turvallisuudesta. Annetun suostumuksen perusteella käsittelemme tietoja esimerkiksi asiakas– ja lentokenttäpalvelun yhteydessä sekä lennolla miehistön toimesta, mutta vain siinä määrin kuin on tarpeellista.

LAKISÄÄTEISTEN VELVOLLISUUKSIEMME PERUSTEELLA

Turvallisen matkustamisen varmistamiseksi

Jotta matkasi olisi turvallinen ja voidaksemme täyttää turvallisuusvaatimukset, kuten ilmoittaa välikohtauksista, meidän on tiedettävä, keitä lentokoneissamme matkustaa. Tunnistamme matkustajat lähtöselvityksen yhteydessä sekä porteilla.

Mikäli matkustaja on uhannut tai saattaa uhata lentoturvallisuutta, yleistä turvallisuutta tai järjestystä lennon aikana tai sen yhteydessä, meillä on oikeus kieltäytyä päästämästä matkustajaa lennoillemme turvallisuussyistä. Päätös voi olla joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Tämän takia matkustajan tiedot tallennetaan turvallisuustietoihimme. Määrittelemme myös kiellon pituuden, jona aikana kyseinen henkilö ei voi matkustaa yhtiömme lennoilla. Ilmoitamme kyseiselle matkustajalle tietojen tallentamisesta turvallisuustietoihimme.

Paikallinen lainsäädäntö voi velvoittaa meidät luovuttamaan henkilötietoja viranomaisille, kuten rajanvalvontaviranomaiset, tulli, maahanmuuttoviranomaiset, poliisi ja veroviranomaiset. Lakisääteisten velvollisuuksiemme noudattamiseksi keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, kuten passi- ja viisumitietoja sekä tietoja osoitteestasi kohdemaassa sen mukaan kuin lainsäädäntö tai viranomaiset sitä edellyttävät.

Kriisitilanteissa Finnair voi käsitellä tietojasi avun antamiseksi tilanteen vaatimalla tavalla ja lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Kirjanpidon pitämiseksi ajan tasalla

Kirjanpidosta säädetyt lait velvoittavat meidät pitämään kirjaa liiketoiminnastamme sekä säilyttämään kirjanpitomateriaalia laissa määritellyn ajan.

SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen täyttämiseksi, jota varten tiedot on kerätty, tai sen ajan kuin säilyttäminen on tarpeen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi tai mahdollisten korvausvaatimusten tai riitaisuuksien ratkaisemiseksi.

MITEN KERÄÄMME JA LUOVUTAMME TIETOJASI

TIETOLÄHTEET

Keräämme henkilötietoja suoraan sinulta, kun ostat tuotteitamme jonkin myyntikanavamme kautta tai teet varauksen finnair.fi-sivuston kautta tai liityt kanta-asiakasohjelmamme jäseneksi.

Keräämme henkilötietoja automaattisesti digitaalisten rajapintojemme käytön tai joidenkin palveluidemme yhteydessä, kuten esimerkiksi lähtöselvityksessä, laukkuja ruumaan kirjattaessa ja lentokoneeseen nousun yhteydessä.

Saamme joitakin tietoja myös viranomaisilta tai kolmansilta osapuolilta. Voimme saada tietoja toisilta lentoyhtiöiltä, kun osallistumme matkan toteuttamiseen. Saamme tietoja myös muilta yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat mukana matkan toteuttamisessa, kuten esimerkiksi Finavia, maahuolintapalvelut, kolmansien osapuolten digitaaliset palvelut sekä matkatoimistot.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Voimme luovuttaa tai siirtää tietosi Finnair-konserniin kuuluville yrityksille sekä kolmansille osapuolille seuraavia tarkoituksia varten:

Matkaasi ja muita palveluja varten

Jaamme henkilötietoja esimerkiksi muille lentoyhtiöille, lentokenttien toimijoille ja muille palveluntuottajille, jotka ovat mukana matkasi toteuttamisessa. Jaamme tietoja myös palveluntarjoajille, jotka osallistuvat varaustesi ja ostojesi käsittelyyn. Voimme jakaa tietoja myös matkatoimistoille, lisäpalveluiden tuottajille ja maahuolintapalveluille, tilaamiesi palvelujen mukaan. Jos olet varannut lentosi matkatoimiston tai muun kolmannen osapuolen kautta, jaamme henkilötietosi heidän kanssaan.

Jaamme tietosi toisille lentoyhtiöille, jotka osallistuvat matkasi järjestämiseen (esimerkiksi jos toinen lentoyhtiö liikennöi jatkolentosi), sekä allianssilentoyhtiöille allianssiasiakkaiden avustamiseksi.

Finnair-konsernin sisäisiä tarkoituksia varten

Voimme jakaa digitaalisissa palveluissamme evästeiden avulla kerättyjä tietoja Finnair-konsernin muille yhtiöille.

Lakisääteisiin velvoitteisiin ja turvallisuuteen perustuvista syistä sekä petosten estämiseksi

Voimme luovuttaa tietojasi, kuten passi- ja viisumitietoja sekä matkaan liittyviä tietoja, kohdemaan viranomaisten vaatimusten vuoksi.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille tai viranomaisille, jos se on tarpeen rikosten tai petosten paljastamisen ja estämisen tai turvallisuuden kannalta, tai muihin laillisiin syihin perustuen.

FINNAIR PLUS -JÄSENEN JA FINNAIR-TILIN TIEDOT

MITÄ TIETOJA KÄSITTELEMME

PROFIILITIEDOT

Keräämme ja käsittelemme itseäsi tai lapsiasi koskevia perustietoja, jotka annat meille, kun luot Finnair Plus -profiilin tai Finnair-tilin. Näitä tietoja voivat olla:

  • nimi
  • syntymäaika
  • sukupuoli
  • perheen koko ja tiedot asuinpaikasta
  • titteli (Mr, Mrs, Ms)
  • yhteystiedot, kuten osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • ammatilliset tiedot – ammatti, työnantaja, työnantajan osoite, työpuhelinnumero
  • matkustusasiakirjatiedot – passin numero, passin voimassaoloaika, passin myöntänyt valtio ja kansallisuus.


Käsittelemme jäsenyytesi tilaan ja jäsenhistoriaasi liittyviä tietoja sekä tietoja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja jäsenetujen käytöstä. Näitä tietoja ovat:

  • jäsen- ja profiilitiedot – jäsenyyden alkupäivämäärä, tyyppi ja kampanjatiedot, istuinpaikkamieltymys (ikkuna tai käytävä)
  • jäsenkortin tiedot – jäsenkortin numero, viimeisimmän kortin myöntöpäivämäärä, viimeinen voimassaolopäivä
  • tiedot jäsenyyden tasosta – tasohistoria, tasopisteiden kokonaismäärä, tasolentojen määrä, jäsenyyden taso, lentolippujen hintakertymä, tason päivämäärätiedot
  • pistetiedot – jäsenyyden aikana ansaittujen taso- ja palkintopisteiden kokonaismäärä, käytettyjen palkintopisteiden kokonaismäärä, käytettävissä olevien palkintopisteiden kokonaismäärä, vanhentuneiden palkintopisteiden kokonaismäärä
  • ostotapahtumien tiedot – jäsenyyteen liittyvät ostotapahtumat
  • tapahtumakohtaiset tiedot – tapahtuman päivämäärä ja tapahtumatiedot, esimerkiksi tuotteen nimi, ansaitut tai käytetyt pisteet, palveluntuottajan nimi, asiakirjan numero (lipun tai muun asiakirjan numero)
  • tieto siitä, onko asiakkaalla Finnair Plus -jäsenkorttiin yhdistetty luottokortti
  • kiinnostuksen kohteet ja mieltymykset – vapaa-ajan kiinnostukset, ruokailutottumukset ja muut jäsenen meille antamat mieltymystiedot
  • markkinointitiedot – markkinointiviestien ja pistekertymätiedotteen lähetyspäivämäärät, asiakkaalle tarjottujen kampanjoiden tiedot ja kopiot asiakkaalle lähetetyistä markkinointikirjeistä
  • lentokentän palveluiden tiedot – tietoja lentokenttäpalveluista, kuten Lounge-palveluista, lähtöselvityspalveluista, laukkupalvelusta ja muut lentokenttäpalveluiden tiedot
  • Suoramarkkinointiin liittyvät suostumuksesi ja kieltosi.


Profiilisi sisältää myös tiedot lennoistasi Finnair Plus -jäsenenä tai Finnair-tilin haltijana:

  • lennon numero
  • lennon lähtöpaikka ja määränpää
  • matkustusluokka
  • lentoyhtiön koodi
  • varauksen tehnyt matkatoimisto
  • lipun hintatiedot
  • business-luokan matkan varauksen koodinimi ja muut varaustiedot
  • matkakumppanin tiedot – kumppanin nimi.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI

KANSSASI TEHDYN SOPIMUKSEN PERUSTEELLA

Palveluiden tarjoamiseksi

Osana Finnair Plus -ohjelmaa Finnair pitää kirjaa ostotapahtumistasi sekä pisteiden kerryttämisestä ja lunastamisesta. Näin pystymme laskemaan pistetilisi saldon. Voimme lähettää sinulle tietoa pistetilisi saldosta ja ohjelmaan tekemistämme muutoksista.

Käsittelemme myös tietoja, jotka jäsenet meille antavat Finnair Plus- tai Finnair-tilin profiilinsa välityksellä. Voit valita profiilisi kautta, haluatko jakaa mieltymyksesi ja kiinnostuksenkohteesi kanssamme. Näitä tietoja voidaan käyttää Finnairin verkkosivuilla varauksen vaatimien tietokenttien esitäyttämiseen tai ajankohtaisten palveluiden tarjoamiseen.

Kun ilmoittaudut erikoistapahtumiin, käsittelemme osallistujalistoja. Tämä pätee myös markkinointitarkoituksessa järjestettyihin kilpailuihin sekä arvontoihin.

Yhteistyökumppaneidemme palveluiden tarjoamiseksi

Finnair Plus -ohjelman yhteistyökumppanit ovat merkittävä osa Finnair Plus -ohjelmaa, sillä voit ansaita ja käyttää Finnair Plus -pisteitä kumppaneidemme palveluita käyttäessäsi. Tämän takia Finnair lähettää jäsenille tietoja yhteistyökumppaneidemme palveluista ja eduista yhdessä Finnair Plus -ohjelmaan ja Finnairin palveluihin liittyvien tietojen kanssa. Lisätietoja yhteistyökumppaneistamme on saatavilla Finnairin verkkosivuilla.

Jotta voimme tarjota yhteistyökumppaneidemme palveluja ja pitääksemme pistetilien saldot ajan tasalla, Finnair vaihtaa tietoja Finnair Plus -ohjelman yhteistyökumppaneiden kanssa. Mikäli käytät pisteitä yhteistyökumppanin palveluihin, Finnair saa siitä tiedon. Saamme tiedon myös, kun kerrytät pisteitä kumppaneidemme palveluista, jotta pisteet voidaan lisätä pistetilillesi oikein. Voimme lähettää asiaankuuluvia jäsentietoja, jotta asiakkaamme voidaan tunnistaa myös yhteistyökumppaniemme palveluissa. Mikäli saamme yhteistyökumppaneidemme palveluista kysymyksiä tai valituksia, voimme olla yhteydessä kumppaniin ja jakaa asiaan liittyviä jäsentietoja.

Viestintään

Tallentamiamme tietoja käytetään myös kohdistettuun asiakasviestintään Finnairin mobiilisovelluksen, verkkosivuston ja muiden kanavien kautta.

Käytämme tallennettuja tietoja viestiäksemme sinulle tilistäsi sekä kanta-asiakasohjelman uutisista ja eduista. Nämä viestit voivat sisältää esimerkiksi tiedon siitä, milloin pisteesi vanhenevat tai että olet lähellä seuraavaa tasoa.

Tarjotaksemme sinulle oikeaa tietoa kolmansien osapuolten järjestämistä, jäsenillemme kohdistetuista tarjouksista, voimme lähettää listan jäsentemme sähköpostiosoitteista kumppaneillemme. Näin varmistamme, että näet juuri oikeat tarjoukset, kun sinut tunnistetaan Finnair Plus -jäseneksi.

OIKEUTETUN EDUN PERUSTEELLA

Viestintään

Osana tavoitettamme parantaa asiakasviestintää, seuraamme esimerkiksi sitä, kuinka usein viestit saavat sinut toimimaan, ja voimme seurata klikkausprosentteja ja muita mittareita.

Analytiikkaan

Käytämme henkilötietoja analysointitarkoituksiin sekä asiakkaiden tunnistamiseen. Näin voimme tarjota asiakkaillemme ajankohtaisempia palveluita ja tuotteita, kehittää konseptiamme ja luoda yksilöllisiä asiakasprofiileja. Asiakasprofiileja käytetään markkinoinnin ja muun sisällön kohdistamiseen digitaalisissa kanavissamme, kuten Finnairin verkkosivuilla, mobiilisovelluksessa ja sähköpostitse lähetettävässä uutiskirjeessä. Yllämainittujen kanavien kautta lähetetyssä suoramarkkinoinnissamme on jäsenkohtaista markkinointisisältöä. Mainonnan kohdentaminen ja jäsenkohtainen yksilöinti ovat keskeinen osa Finnair Plus -ohjelmaa tai Finnair-tiliä. Jos meillä on hyvä kokonaiskuva asiakkaastamme, ymmärrämme paremmin kyseisen asiakkaan koko asiakaskokemusta. Tämä auttaa meitä kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme sekä parantamaan asiakaskokemusta. Voimme johtaa asiakaskäyttäytymisestäsi myös muita tietoja: voimme esimerkiksi päätellä, millä todennäköisyydellä ostaisit tiettyjä tuotteita, luoda asiakassegmenttejä tai ennakoida, mitkä muut tuotteet tai matkustuskohteet saattaisivat kiinnostaa sinua.

SUOSTUMUKSESI PERUSTEELLA

Suoramarkkinointiin

Lähetämme suoramarkkinointia suostumuksensa antaneille jäsenille. Suoramarkkinointi voi sisältää tarjouksia myös kumppaneiltamme riippuen suoramarkkinointiasetuksistasi.

Voimme myös lähettää sinulle Finnairin palveluihin liittyvää suoramarkkinointia myös perustuen sähköistä viestintää koskevaan lainsäädäntöön, jos olet Finnairin asiakas etkä ole kieltänyt suoramarkkinointia.

LAKISÄÄTEISTEN VELVOLLISUUKSIEMME PERUSTEELLA

Kirjanpidon pitämiseksi ajan tasalla

Kirjanpidosta säädetyt lait velvoittavat meidät pitämään kirjaa liiketoiminnastamme sekä säilyttämään kirjanpitomateriaalia laissa määritellyn ajan.

SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen täyttämiseksi, jota varten ne on kerätty, tai sen ajan kuin säilyttäminen on tarpeen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi tai mahdollisten korvausvaatimusten tai riitaisuuksien ratkaisemiseksi.

MITEN KERÄÄMME JA LUOVUTAMME TIETOJASI

TIETOLÄHTEET

Kun liityt jäseneksi, annat meille tietoja luodessasi ja ylläpitäessäsi kanta-asiakastiliäsi. Keräämme henkilötietoja suoraan sinulta, kun ostat tuotteitamme jonkin myyntikanavamme kautta tai kirjaudut johonkin palveluumme (esimerkiksi kun teet varauksen finnair.fi-sivuston kautta). Ostosi linkitetään tiliisi, jos olet tunnistautunut Finnair Plus -jäsenenä.

Saamme myös tietoja yhteistyökumppaneiltamme, kun käytät heidän palveluitaan Finnair Plus -numerollasi. Tämä on tarpeen, jotta voimme tarjota ohjelman palveluja.

Keräämme henkilötietoja automaattisesti, kun käytät palveluita, joissa sinut tunnistetaan Finnair Plus -numeron tai Finnair-tilin avulla. Näitä palveluita ovat esimerkiksi lähtöselvitys ja matkalaukkujen ruumaan kirjaus, pisteiden käyttäminen ja lisäpalveluiden ostaminen.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Voimme luovuttaa tai siirtää tietosi Finnair-konserniin kuuluville yrityksille sekä kolmansille osapuolille seuraavia tarkoituksia varten:

Jäsenyyteesi liittyvien palveluiden tuottamiseksi

Jaamme henkilötietoja mm. muille lentoyhtiöille, lentokenttien eri toimijoille, yhteistyökumppaneille ja muille palveluntuottajille, jotka tuottavat Finnair Plus -jäsenyyteen liittyviä palveluita.

Lakisääteisiin velvoitteisiin ja turvallisuuteen perustuvista syistä sekä petosten estämiseksi

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos se on tarpeen rikosten ja petosten paljastamisen ja estämisen tai turvallisuuden kannalta tai muiden laillisten syiden perusteella.

Policy on collection and use of personal information (Korea)

The following matters are notified and agreed upon when collecting personal information pursuant to the Korean Act on Promotion of Information and Communication Network Utilization and Information Protection.

1. Personal Information Items Collected 
- Required Items : Company Name, Name, Family Name, Email, Country
- Optional Items : Contact, Finnair Customer Number
2. Purpose of Collection and Use of Personal Information
- If you have agreed with the terms of collection of personal information below, you are deemed to have agreed with the terms of collection of personal information.

- Data files are used for customer relationship management and development, customer profiling and analysis and contact with customers.
3. Duration of personal information retention and use

- Personal information collected through user agreement shall be retained/used while the user is accessing the services provided on the Finnair website. The user’s personal information is immediately discarded when the purpose of use is attained or if the transaction is abandoned.

- Reasons for retention: The Act on Promotion of Information Communication Network Use & Protection of Information

- Retention period: 10 years

 

The user may refuse to agree with the collection and use of personal information. In this case, however, the user may have limited service.

Overseas transfer of personal information agreement (Korea)

In order to provide more convenient and secure services, Finnair consigns its booking and transport system operations to Amadeus, an air travel information system service provider. Matters concerning consignment and overseas transfer of personal information processing required for booking procedures are as follows.

 

1. Recipient

- Amadeus IT Group, S.A., (dataprotection@amadeus.com)

2. Personal information to be transferred

- Finnair Plus membership number, name, date of birth, gender, telephone number, email address, country, time and method of transfer: Germany, completion of reservation, exclusive network

3. Information recipient’s purposes for use of personal information & period of retention/use

- Retention of booking records in our company’s booking system / 3 years after transfer (in accordance with the EU's CRS Code of Conduct)

Siirtyi sivulle: Tietosuojaseloste