Fly til Seoul

Oppdag den unike blandingen av eldgammel og moderne kultur

Seoul er en by med to ansikter – ett som uttrykker byens gamle kultur, og ett som viser de siste trendene. Tebutikkene og de små boutiquene i historiske Insandong, Biwon-hagen, Namsan-parken og de imponerende kongelige slottene utgjør en fascinerende kontrast til havet av neonlys, skyskraperne og de siste teknologiske nyvinningene. En elv som har blitt gravd ut fra under asfalten, løper gjennom sentrum av byen med nydelige bulevarder på begge sider, og en surrealistisk ro gjør seg gjeldende i områdene rundt byens templer.

Seoul er den syvende største metropolen i verden, og utgjør sentrum for asiatisk populærkultur. Her konkurrerer fusion-restauranter med gatekjøkkenservering, og som et alternativ til designerboutiquene i Cheongdam-dong og Apgujeong-dong, finner vi det tradisjonelle gatemarkedet Namdaemun. Bare en kort togreise fra Seoul venter sandstrender omgitt av klipper og fjell. Her kan du overnatte i et tempel, gå på fottur eller sette utfor i en skibakke.

Hvis du reiser i april, bør du få med deg Lotus-lanternefestivalen for åndelig oppvåkning, der deltakerne bærer på håndlagede lanterner i ulike og fantasifulle utforminger.

Informasjon om flyplassen

Incheon internasjonale lufthavn

Flyplassen ligger 50 kilometer sørvest for Seoul

  • Innsjekking åpner 3 timer og 10 minutter før avgang.
  • Innsjekking avsluttes 1 time før avgang.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.