Underholdning og arbeid om bord

Aviser og tidsskrifter

På våre europeiske flyvninger har vi et utvalg av finske og utenlandske aviser og tidsskrifter til alle passasjerer på business-klasse. På lengre europeiske flyvninger med både økonomiklasse og business-klasse kan passasjerer på økonomiklasse kjøpe et eksemplar av Ilta-Sanomat eller International Herald Tribune for 3 euro. På interkontinentale flyvninger er aviser gratis for passasjerer på både økonomiklasse og business-klasse. Du finner også ditt eget eksemplar av flymagasinet Blue Wings i setelommen. Bladet inneholder artikler på engelsk og kommer ut ti ganger i året.

Les Blue Wings på Internett

Les Blue Wings på nettbrettet

Personlig underholdningssystem

Ethvert sete på Airbus A330-300- og Airbus A340-300-fly er utstyrt med et underholdningssystem og en videoskjerm for personlig bruk. Dette gjelder både for økonomi- og business-klasse.

På størstedelen av disse flyene inkluderer det personlige underholdningssystemet en satellittelefon, 72 filmer, 24 spill, 150 TV-programmer, 24 musikkanaler, 200 album – du kan til og med opprette dine egne spillelister – og et strømuttak. Du kan bruke strømuttaket til å lade en bærbar datamaskin eller din egen musikkspiller. Adapter er ikke nødvendig.

Du kan høre på musikk, filmer og TV-programmer med hodetelefonene – på planlagte flyvninger er hodetelefonene gratis, på charterruter (AY1000-serien) påløper det et underholdningsgebyr som inkluderer leie av hodetelefoner (8 euro per person på Airbus A330- og A340-fly).

Filmene vi viser om bord, skal appellere til et bredt publikum. Vi endrer utvalget hver måned. Vi viser også filmer fra landet du flyr til, i tillegg til kortere programmer og TV-serier.

Se vårt nyeste utvalg

Arbeid og kommunikasjon

Setene i Airbus A330-300-fly og de fleste Airbus A340-300-fly er utstyrt med en telefon og et strømuttak som ikke krever adapter. De romslige setene på business-klasse er perfekte for avslapning eller arbeid, og har god benplass og et bord som er akkurat passe til en bærbar datamaskin.

På disse flyene kan du bruke satellittelefonen i setet til å sende tekstmeldinger og korte e-poster til nettverk på bakken, eller ringe gratis til andre passasjerer som reiser på det samme flyet. Svar som sendes fra bakken, kan mottas i flyet. Hver melding koster USD 2.

Flyvningsinformasjonssystemet Airshow

Våre Airbus- og Boeing-fly er utstyrt med et Airshow-system som viser fremdriften av flyvningen på et kart. På diverse tidspunkter under flyvningen gir systemet også annen informasjon, slik som flyvningens varighet, beregnet ankomsttid, temperaturen utenfor og høyde over havet. Når du lander på Helsinki lufthavn, vil systemet også oppgi gater for videreforbindelser.

Underholdning for barn

Vi deler ut leker og annen underholdning til barna på begynnelsen av flyvningen på alle våre interkontinentale flyvninger og ferie- og fritidsruter. Alle disse gjenstandene er barnevennlige og av høy kvalitet, og de er egnet for bruk på flyet. Underholdningsmateriellet som barnet får, avhenger av flytiden og alderen til barnet.

Vi sørger for at alle filmer som vises på ferie- og fritidsrutene, egner seg for familier og barn. Filmutvalget endres tre ganger i året. Vi viser også tegnefilmer for barn.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.