Tilleggstjenester

Velg sete på Finnairs økonomiklasse

Velg sete

Gjør reisen enda mer komfortabel med tjenesten Velg sete, og reserver seteønsket ditt på Finnairs økonomiklasse på forhånd. Du kan åpne tjenesten via delen Administrer bookingen på webområdet vårt. Vær oppmerksom på at du må betale et ekstra gebyr.

Les mer om tjenesten Velg sete

Bestill ekstra mengde tillatt bagasje på forhånd, og spar opptil 30 %

Ekstra bagasje

Ta med deg alt du trenger, og kjøp ekstra mengde tillatt bagasje for flyvningen på Internett. Hvis du kjøper bagasjen på forhånd, kan du spare opptil 30 %. Logg på Administrer bookingen-tjenesten med etternavn og bookingreferanse, eller se prislisten for å få mer informasjon.

Få ekstra bagasje

Forhåndsbestill taxfree-produkter på Internett

Forhåndsbestill taxfree-produkter

Bestill taxfree-varer på forhånd, så ligger de på setet ditt når du kommer om bord.

Bestill nå

Finnair PlusShop – nordisk design, livsstilsgaver og mer på Internett

Handle på Internett i Finnair PlusShop

Finnair PlusShop har over 3500 designerprodukter av god kvalitet. Du kan betale kjøpene dine med penger, Finnair Plus-poeng eller en kombinasjon av penger og poeng.

Start shoppingen

Chocolate and champagne

Sjokolade eller champagne til spesielle anledninger

Du kan overraske et nygift par eller feire bursdagen til en venn ved å bestille en champagneflaske eller en eske med sjokolade. Kabinpersonalet vil servere dette under flyvningen. Hvis du reiser med vennegjengen, kan du også bestille drikkekuponger. Det er en flott måte å tilby drikke på til de du reiser med.

Les mer

Pre-order meals

Forhåndsbestill måltider

Finnair gir passasjerer på økonomiklasse muligheten til å forhåndsbestille et måltid som de vil få servert om bord på våre europeiske ruteflyvninger.

Les mer

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.