Sportsutstyr

Reglene på disse sidene gjelder for flyvninger som betjenes av Finnair. Hvis reisen din inkluderer flyvninger som betjenes av andre flyselskaper, må du kontrollere deres bagasjeregler.

Gebyret for ekstra bagasje når det gjelder sportsutstyr, er avhengig av tillatt mengde bagasje som er oppgitt på billetten din, samt hvor mye annen bagasje du har med deg. Hvis billetten for eksempel tillater deg å ta med ett kolli bagasje gratis (billetten din inneholder koden 1 PC), og du sjekker inn en koffert i tillegg til ski- eller golfutstyr, må du betale et gebyr for ekstra bagasje. I tillegg påløper det obligatoriske gebyrer for ekstra bagasje i tilknytning til visse typer sportsutstyr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.