Farlige materialer

Klassifiseringen farlige materialer gjelder for alle materialer og stoffer som kan utgjøre en trussel mot en persons helse eller sikkerhet, eiendom eller miljøet. Lufttransport av farlige materialer er underlagt strenge restriksjoner verden over, og regler for farlige materialer gjelder for alle Finnair-flyvninger. Hvis reisen din inkluderer flyvninger som betjenes av andre flyselskaper, må du kontrollere deres bagasjeregler.

Finn ut hvilke gjenstander du har lov til å ta med på flyet

Informasjonen på Internett-tjenesten gjelder for passasjerer som reiser fra en flyplass innenfor EU. Informasjonen er basert på EU-lovgivning og instruksjoner fra International Civil Aviation Organization (ICAO). Sikkerhetsforskriftene i de forskjellige EU-landene kan imidlertid variere. Passasjerer har selv ansvar for å være oppmerksomme på at avgangs- og ankomststed kan ha lokale lover som forbyr transport av visse gjenstander. Til tross for informasjonen som er gitt gjennom Internett-tjenesten, kan sikkerhetspersonalet fjerne gjenstander som ikke er ulovlige, men som de mener er mistenkelige.

Ytterligere informasjon om sikkerhet er tilgjengelig på webområdet til Finavia og TraFi (det finske trafikksikkerhetsverket). Hvis du vil ha mer informasjon om lover og regler for flysikkerhet i andre land enn Finland, kan du kontakte de respektive luftfartsmyndighetene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.