Videreforbindelser

Ved Helsinki Lufthavn ligger alle gatene i én terminalbygning langs den samme korte gangveien. Dette betyr at du kan være sikker på at du rekker videreforbindelsen kjapt og greit. Det kan ta så lite som 35 minutter å bytte fly!

Sjekk avgangsgaten for den neste flyvningen din på informasjonsskjermene på terminalen eller på lufthavnens nettside . Finnairs serviceskranker finner du i avgangshallen i Terminal 2. Transferservice-skrankene ligger i nærheten av gate 24 og 32A. Skrankene er åpne når det er flyvninger som har avreise fra flyplassen.

Gå til Reisemål for å se flyplasskart som viser beliggenheten til transfer-skranker på andre flyplasser.

Du må gjennom passkontroll hvis du kommer fra eller reiser til et land utenfor Schengen-området. Borgere av EU, Skandinavia og Sveits som har biometriske pass, slippe køer ved å bruke lufthavnens raske og enkle automatiske grensekontrollmaskiner. Borgere av Japan og Sør-Korea kan bruke disse maskinene på ettermiddagen når de skal fly til reisemål utenfor Schengen-området.

Les mer om videreforbindelser på Helsinki lufthavns webområde.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.