Shopping etter flyturen

Endringer i Finnair Plus-fordelene i taxfree-butikken på Helsinki lufthavn 

Finnairs taxfree-butikk på Helsinki lufthavn selges til en ny eier 1. oktober. Kuponger som er kjøpt med Finnair Plus-poeng, er gyldige i Finnairs taxfree-butikk frem til 30. september, og etter denne datoen kan kupongene brukes når du skal handle taxfree-produkter (unntatt varer fra baren og snacks) på Finnair-flyvninger. Hvis du ikke kan bruke kupongene på Finnair-flyvninger, kan du kontakte Finnair Plus' kundeservice på telefon +358 9 818 888 (mandag–fredag kl. 08.00 til 19.00, lørdag kl. 09.00 til 16.00). Etter at den nye eieren har tatt over, vil ikke lojalitetsfordelene til Finnair Plus-nivåmedlemmer gjelde i butikken etter 30. september. Dessuten vil det ikke være mulig å tjene opp Finnair Plus-poeng i taxfree-butikken etter 30. september. Du får fremdeles Finnair Plus-lojalitetsfordeler og kan tjene opp poeng når du kjøper om bord eller forhåndsbestiller.

Når du ankommer Helsinki lufthavn, kan du handle i flere av butikkene i gateområdet. Butikkene på flyplassen tilbyr et bredt utvalg av produkter fra finske og internasjonale høykvalitetsmerker, deriblant motetilbehør, skotøy, designervesker, smykker og klokker. Du kan også besøke kafeene og restaurantene i gateområdet i terminal 2.

Du kan også handle i Finnairs ankomstbutikk i bagasjeutleveringsområde 2B. Ankomstbutikkene tilbyr utvalgte produkter som kosmetikk, konfekt, gaveartikler og matvarer, men ikke alkohol eller tobakk.

Finnair Plus Platinum-, Gold- og Silver-medlemmer får 10 % rabatt på alle varer i Finnairs ankomstbutikk i bagasjeutleveringsområde 2B, men ikke på produkter som er på spesialtilbud.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.