Velkommen til en verden av fordeler.

About Finnair Plus

Finnair Plus er Finnairs stamkundeprogram. Som medlem vil du tjene opp nivåpoeng og bonuspoeng, og med disse kan du benytte deg av mange verdifulle og spennende fordeler.

Når du samler nivåpoeng, kan du gå oppover i nivåene i Finnair Plus-programmet – Basic, Silver, Gold og Platinum – og du kan bruke bonuspoengene på Finnair Plus-bonuser.

Barn fra 2–17 år kan bli medlem av Finnair Plus Junior. Junior-medlemskap gir for eksempel flotte fordeler og bonuspremier.

Jo høyere nivå, desto mer verdifulle fordeler.

Når du blir medlem i Finnair Plus, begynner du på Basic-nivået. Så kan du tjene opp nivåpoeng når du flyr med planlagte flyvninger som betjenes av Finnair og de andre oneworld-flyselskapene. Når du har samlet nok poeng, avanserer du i nivåhierarkiet og får tilgang til enda mer verdifulle fordeler. Bruk knappene nedenfor til å finne ut mer om medlemsnivåer og -fordeler.

Finn ut mer om bonus- og nivåpoeng or nedenfor eller last ned Finnair Plus' nivåveiledning.

Når du blir medlem av Finnair Plus, begynner du på Basic-nivået, og får Basic-medlemskortet etter at du har opparbeidet deg poeng for en transaksjon. Kortet er gyldig så lenge du er Basic-medlem, eller til du går videre til Silver-nivået. Den ettårs beregningsperioden starter også da. Denne beregningsperioden starter på nytt årlig.

Nå kan du tjene opp nivåpoeng når du flyr med flyvninger som betjenes av Finnair eller et annet oneworld-flyselskap. Ved å samle nivåpoeng kan du avansere i Finnair Plus-medlemsnivåene.

Medlemsfordelene på Basic-nivået er kort fortalt:

 • innsjekking via tekstmelding
 • e-postabonnement på nyhetsbrev med nyttig Finnair Plus-informasjon – hold deg oppdatert med de ferskeste nyhetene og tilbudene våre
 • tilgang til Finnair Plus-tjenesten på Internett hele døgnet
 • et stort utvalg av bonuser og fordeler
 • telefon til Finnair Plus servicesenteret +358 9 818 888

Hvis du er Basic-medlem, avanserer du til Silver-nivået ved å oppnå følgende i løpet av Basic-avregningsperioden:

 • samle 40 000 nivåpoeng, eller
 • fly med 24 planlagte Finnair- eller oneworld-flyvninger

Når du blir Silver-medlem, får du automatisk Silver-medlemskort, og du kan begynne å bruke Silver-nivåfordelene umiddelbart. Silver-medlemskapet varer ut Basic-avregningsperioden din pluss tolv måneder.

For å beholde Silver-medlemskapet må du oppnå følgende i løpet av avregningsperioden:

 • samle 40 000 nivåpoeng, eller
 • fly med 24 planlagte Finnair- eller oneworld-flyvninger

Hvis du ikke har nok nivåpoeng til å fornye Silver-medlemskapet når avregningsperioden er over, kan du, hvis du ønsker det, kompensere for differansen ved å bytte inn noen av bonuspoengene dine i nivåpoeng. Kontakt Finnair Plus-servicesenteret hvis du vil bytte inn poeng. Det påløper et ekspedisjonsgebyr for hvert innbytte. Les mer om hvordan du veksler bonuspoeng til nivåpoeng.

Hvis du ikke har samlet nok nivåpoeng til å forbli Silver-medlem, vil du bli Basic-medlem igjen. Hvis dette skjer, blir nivåpoengsaldoen satt til null, og en ny avregningsperiode begynner.

Finnair Plus-medlemsnivåene er tilpasset oneworld-stamkundenivåene. Det sikrer at du alltid får fordelene du er berettiget til når du flyr med oneworld-flyvninger. Finnair Plus Silver-nivået tilsvarer oneworlds Ruby-nivå – det er derfor Finnair Plus Silver-medlemskortet har symbolet for oneworlds Ruby-nivå.

Medlemsfordelene på Silver-nivået er kort fortalt:

 • Alle fordelene fra Basic-nivået.
 • 10 % poengmultiplikator for Silver-nivå – tjen opp 10 % flere poeng på Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten, og flyvningen betjenes av Finnair eller Flybe).
 • Tilgang til den prioriterte køen – slipp køene ved sikkerhetskontrollen.
 • 10 % rabatt på alle standardprisede forhåndsbestillinger og kjøp på flyturen.
 • 5 % rabatt på alle normalprisede varer i Finavias taxfree-butikker.
 • Business-klasseinnsjekking til alle Finnair-flyvninger, uansett reiseklasse.*
 • Business-klasseinnsjekking til alle flyvninger som betjenes av oneworld-flyselskaper, uansett reiseklasse.
 • Tilgang til den prisbelønte Finnair-loungen når du reiser på Finnair-flyvninger (kontroller at du har en AY-kode på billetten). Denne fordelen er personlig. Se alle loungetjenestene.
 • Ta med et ekstra kolli (maks. 23 kg) når du reiser med Finnairs flyvninger, uansett reiseklasse.*
 • 50 % rabatt når du reserverer et sete på en planlagt Finnair-flyvning med tjenesten Velg sete (gjelder ikke for seter med større benplass).
 • telefon- og e-posttilgang til Finnair Plus-servicesenteret (+358 9 818 888, finnair.plus@finnair.fi)
*Denne fordelen er bare tilgjengelig når du reiser med en billett med et AY-rutenummer på en flyvning som betjenes av et Finnair- eller Flybe-fly.

Hvis du er Silver-medlem, vil du avansere til Gold-nivået ved å oppnå følgende i løpet av Silver-avregningsperioden:

 • samle 90 000 nivåpoeng, eller
 • fly med 54 planlagte Finnair- eller oneworld-flyvninger

For å beholde Gold-medlemskapet må du oppnå følgende i løpet av avregningsperioden:

 • samle 90 000 nivåpoeng, eller
 • fly med 54 planlagte Finnair- eller oneworld-flyvninger

Hvis du ikke har nok nivåpoeng til å fornye Gold-medlemskapet når avregningsperioden er over, kan du, hvis du ønsker det, kompensere for differansen ved å bytte inn noen av bonuspoengene dine i nivåpoeng. Kontakt Finnair Plus-servicesenteret hvis du vil bytte inn poeng. Det påløper et ekspedisjonsgebyr for hvert innbytte. Les mer om hvordan du veksler bonuspoeng til nivåpoeng.

I tilfelle du ikke har samlet nok nivåpoeng til å forbli Gold-medlem, vil den gjenværende poengsaldoen din avgjøre det nye nivået ditt. Hvis dette skjer, blir nivåpoengsaldoen satt til null, og en ny avregningsperiode starter.

Finnair Plus-medlemsnivåene er tilpasset oneworld-stamkundenivåene. Det sikrer at du alltid får fordelene du er berettiget til når du flyr med oneworld-flyvninger. Finnair Plus Gold-nivået tilsvarer oneworlds Sapphire-nivå – det er derfor Finnair Plus Gold-medlemskortet har symbolet for oneworlds Sapphire-nivå.

Medlemsfordelene på Gold-nivået er kort fortalt:

 • Alle fordelene fra Basic- og Silver-nivåene.
 • 15 % poengmultiplikator for Gold-nivå – tjen opp 15 % flere poeng på Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten, og flyvningen betjenes av Finnair eller Flybe).
 • Tilgang til den prioriterte køen – slipp køene ved sikkerhetskontrollen.
 • Fire klasseoppgraderinger for enveisreiser som du kan bruke på alle Finnairs planlagte flyvninger til et europeisk reisemål.
 • Mulighet til å bytte inn de fire klasseoppgraderingene for europeiske flyvninger i én oppgradering for en enveis langdistanseflyvning eller to Classic-bonusflyreiser for prisen av én på økonomiklasse.*
 • Bestill et bekreftet business-klasse- eller økonomiklassesete på en hvilken som helst Finnair-flyvning opptil 48 timer før avgang.**
 • Tilgang til prisbelønt Finnair-lounge for deg og en annen person, uansett reiseklassen din, forutsatt at du og gjesten din flyr med den samme planlagte Finnair-flyvningen. Se alle loungetjenestene.
 • Tilgang til oneworlds business-klasse-lounger for deg og en annen person, uansett reiseklasse, forutsatt at du og gjesten din flyr med den samme flyvningen.
 • Ta med ett sett golf-, ski- eller dykkerutstyr uten ekstra kostnader når du reiser med Finnairs planlagte flyvninger og ferie- og fritidsruter.***
 • Ta med et ekstra kolli (maks. 23 kg) når du reiser med Finnairs flyvninger, uansett reiseklasse.****
 • Gratis forhåndsreservering av seter på planlagte Finnair-flyvninger når du reserverer et sete på forhånd via tjenesten Velg sete.
 • Eksklusiv telefon- og e-posttilgang til Finnair Plus Gold-tjenesten (+358 9 8183 1880, finnair.gold@finnair.fi).
*Med to-for-én Classic-bonus kan du kjøpe bonusflyreiser for to personer, men bare betale poengprisen for en bonusflyreise for én person. To-for-én Classic-bonuser er bare tilgjengelige for enveis- og tur-retur-ruteflyvninger som betjenes av Finnair eller Flybe, og kan bare betales med poeng. Finnair Plus Junior-flybonuser kan ikke kjøpes som to-for-én Classic-bonuser.

**Finnair garanterer bekreftede seter i bookingklasse J, C og D for business-klasse på planlagte flyvninger i Europa og i bookingklasse Y for økonomiklasse på planlagte flyvninger i Europa og på langdistanseflyvninger.

***Spesialbagasjefordel: Du kan ta med enten ett sett golfutstyr (inkludert golfkøller og en golfbag), ett sett skiutstyr (inkludert ski, staver, skisko og en bag) eller ett sett dykkerutstyr (trykkbeholderen må være tom) på flyvninger med Finnair. Billetten må reserveres i Finnair-kvoten (flyvningen betjenes av Finnair eller Flybe, og det står en AY-kode på flybilletten). Denne fordelen er personlig.

****Denne fordelen er bare tilgjengelig når du reiser med en billett med et AY-rutenummer på en flyvning som betjenes av et Finnair- eller Flybe-fly.

Hvis du er Gold-medlem, vil du avansere til Platinum-nivået ved å oppnå følgende i løpet av Gold-avregningsperioden:

 • samle 150 000 nivåpoeng, eller
 • fly med 92 planlagte Finnair- eller oneworld-flyvninger

For å beholde Platinum-medlemskapet må du oppnå følgende i løpet av avregningsperioden:

 • samle 150 000 nivåpoeng, eller
 • fly med 92 planlagte Finnair- eller oneworld-flyvninger

Hvis du ikke har nok nivåpoeng til å fornye Platinum-medlemskapet når avregningsperioden er over, kan du, hvis du ønsker det, kompensere for differansen ved å bytte inn noen av bonuspoengene dine i nivåpoeng. Kontakt Finnair Plus-servicesenteret hvis du vil bytte inn poeng. Det påløper et ekspedisjonsgebyr for hvert innbytte. Les mer om hvordan du veksler bonuspoeng til nivåpoeng.

I tilfelle du ikke har samlet nok nivåpoeng til å forbli Platinum-medlem, vil den gjenværende poengsaldoen din avgjøre det nye nivået ditt. Hvis dette skjer, blir nivåpoengsaldoen satt til null, og en ny avregningsperiode starter.

Finnair Plus-medlemsnivåene er tilpasset oneworld-stamkundenivåene. Det sikrer at du alltid får fordelene du er berettiget til når du flyr med oneworld-flyvninger. Finnair Plus Platinum-nivået tilsvarer oneworlds Emerald-nivå – det er derfor Finnair Plus Platinum-medlemskortet har symbolet for oneworlds Emerald-nivå.

Medlemsfordelene på Platinum-nivået er kort fortalt:

 • Alle fordelene fra Basic-, Silver- og Gold-nivåene.
 • Finnair Plus-poeng utløper aldri så lenger du er Platinum-medlem.
 • 25 % poengmultiplikator for Platinum-nivå – tjen opp 25 % flere poeng på Finnair-flyvninger (AY-kode på billetten, og flyvningen betjenes av Finnair eller Flybe).
 • To klasseoppgraderinger for enveisreiser som du kan bruke på en hvilken som helst av Finnairs langdistanseflyvninger.
 • Tilgang til prisbelønt Finnair-lounge for deg og en annen person, uansett reiseklassen din, forutsatt at du og gjesten din flyr med den samme planlagte Finnair-flyvningen. Se alle loungetjenestene.
 • Tilgang til oneworlds lounger for første klasse og business-klasse for deg og en annen person, uansett reiseklasse, forutsatt at du og gjesten din flyr med den samme flyvningen.
 • Når du har kjøpt en billett på business-klasse, kan du bruke poengene dine til å oppgradere opptil tre familiemedlemmer fra økonomiklasse til business-klasse. Oppgraderinger koster 50 000 poeng per person på tur-retur-flyvninger på langdistanseruter og 10 000 poeng per person på tur-retur-flyvninger i Europa.
 • Bestill et bekreftet business-klasse- eller økonomiklassesete på en hvilken som helst Finnair-flyvning opptil 48 timer før avgang.**
 • Få tilgang til prioritert kø i sikkerhetskontrollen når du reiser med Finnair eller, i henhold til lokale avtaler, med andre oneworld-flyselskap (prioritert kø er tilgjengelig på utvalgte flyplasser )
 • Ta med et ekstra kolli (maks. 23 kg) når du reiser med Finnairs flyvninger, uansett reiseklasse.***
 • Ta med en ekstra bagasje (maks. 20–23 kg, avhengig av flyselskap) når du reiser med alle oneworld-flyselskaper unntatt Finnair, uavhengig av reiseklasse.
 • Gratis forhåndsreservering av seter på planlagte Finnair-flyvninger når du reserverer et sete på forhånd via tjenesten Velg sete.
 • Eksklusiv telefon- og e-posttilgang til Finnair Plus Platinum-tjenesten (+358 9 818 31888, finnair.platinum@finnair.fi)
*Finnair garanterer bekreftede seter i bookingklasse J, C og D for business-klasse på planlagte flyvninger i Europa og i bookingklasse Y, B og H for økonomiklasse på planlagte flyvninger i Europa og på langdistanseflyvninger.

**Denne fordelen er bare tilgjengelig når du reiser med en billett med et AY-rutenummer på en flyvning som betjenes av et Finnair- eller Flybe-fly.

Finnair Plus Junior er vårt stamkundeprogram for reisende i alderen 2 til 17 år. Akkurat som for Finnair Plus er medlemskap gratis, og du kan tjene opp poeng når du kjøper produkter eller tjenester fra oss eller medlemmene av vårt omfattende partnernettverk. Finnair Plus Junior-medlemskapet er gyldig til du fyller 18.

Medlemsfordelene i Finnair Plus Junior er kort fortalt:

 • bruk poengene dine til å kjøpe bonusflyreiser og bonuspremier for Finnair Plus Junior – husk at du trenger tillatelse fra en forelder eller foresatt for å kjøpe en bonus
 • Få 50 % rabatt på den normale poengprisen for Finnair-bonusflyreiser. Denne fordelen er også tilgjengelig når en Finnair Plus Junior-bonusflyreise belastes kontoen til et familiemedlem.*
 • Alle poeng du tjener opp som Finnair Plus Junior-medlem, er gyldige så lenge Finnair Plus Junior-medlemskapet varer, og utløper først tre år etter at du er blitt et vanlig Finnair Plus-medlem.
 • Du kan samle på loggoppføringer for Finnair-flyvninger i loggboken din. Vi sender deg en bonus når du har samlet ti loggoppføringer. Skriv ut en loggbok.
*Denne rabatten gjelder ikke enveis bonusflyreiser. Hvis Finnair Plus Junior-medlemmet er under 12 år, er denne rabatten bare tilgjengelig hvis medlemmet reiser sammen med en voksen.
 
 
 

Bli Finnair Plus-medlem

Bestill en bonusflyreise på Internett, så kan du spare inntil 2000 Finnair Plus-poeng

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.