Bonusflyreise

About Finnair Plus

Du kan bruke poengene dine til å kjøpe Finnair Plus-bonusflyreiser. I tillegg kan nære familiemedlemmer og personer du bor sammen med, kjøpe bonusflyreiser for dine poeng. Husk at bonusflyreiser ikke inkluderer skatter eller passasjeravgifter – disse gebyrene må du betale separat.

Det er to måter å kjøpe Finnair Plus-bonusflyreiser på – bare med poeng eller med en kombinasjon av penger og poeng. Hvis du vil bruke Finnair Plus-poengene til å betale for flyvningen, merker du av i boksen Bonusflyreiser når du bestiller reisen på webområdet vårt.

Classic-bonusflyreise

Med en Classic-bonusflyreise kan du bruke Finnair Plus-poengene til å kjøpe tur-retur-billetter for ruter som betjenes av Finnair. Du kan også bruke poengene til å bestille samarbeidsruter som betjenes sammen med et annet flyselskap, men i slike tilfeller gjelder det bestemte tilleggsbegrensninger. Classic-bonusflyreiser er også tilgjengelige for enveisreiser med Finnairs planlagte flyvninger til Finland, Nord-Europa og andre reisemål i Europa.

Classic-bonuser brukt på tur-retur-flyvninger, koster mindre hvis du bestiller dem via Finnairs webområde. Husk at bonusflyreiser ikke inkluderer skatter, passasjeravgifter eller andre tilleggsgebyrer – disse må du betale separat.

Hvis du vil bestille en Classic-bonusflyreise, merker du av i boksen Bonusflyreiser når du bestiller reisen på webområdet vårt, og logger på Finnair Plus-kontoen din øverst til høyre på siden. Brukernavnet er det samme som Finnair Plus-medlemsnummeret uten AY-prefikset og mellomrom. Hvis du har glemt passordet, kan du bestille et nytt øverst til høyre på siden.

Bestill en Classic-bonusflyreise

Classic-bonusflyreise

Any Seat-bestillinger

En av de unike funksjonene til Finnair Plus er at du kan betale for flyvninger med en kombinasjon av penger og poeng. Vi kaller dette Any Seat-bestillinger. Fordelen med Any Seat-bestillinger er at du kan bruke poengene dine hver gang du bestiller en reise, uansett hvor mange poeng du har på kontoen. Du bestemmer hvor stor andel av billettprisen du vil betale med poeng, og hvor stor andel du vil betale med penger. Du trenger derfor ikke å vente til du har spart nok poeng for å dekke hele billetten.

Du kan bruke kombinasjonen av penger og poeng på alle Finnair-flyvninger (forutsatt at flyvningen er merket med en AY-kode) som er tilgjengelige på webområdet vårt.

Bestille en Any Seat-flyreise med en kombinasjon av penger og poeng

 1. Begynn å bestille billetter som vanlig på webområdet.
 2. På siden med priser velger du koblingen Bruke poeng i det elektroniske bookingsystemet. Logg på med brukernavn og passord for Finnair Plus.
 3. Velg hvor mye av billetten du vil betale for med poeng, og hvor mye du vil betale for med penger.

Tilbud om penger + poeng

Du finner alltid de gjeldende tilbudene om penger og poeng på siden Tilbud på webområdet vårt. Hvis du merker av i boksen Tilbud om penger og poeng i sidepanelet til venstre, kan du skjule alle andre tilbud. Kombinasjonen av penger og poeng under Tilbud om penger og poeng er alltid forhåndsdefinert og kan ikke endres. Tilbud om penger + poeng gir ikke Finnair Plus-poeng.

Se alle tilbudene

Vilkår og begrensninger for Classic-bonusflyreiser

 • Tur-retur-flyvninger må ta av fra og returnere til samme by. Dette gjelder ikke for enveis bonusflyreiser.
 • Poengprisen for en bonusflyreise gjelder bare for én person. Planlagte utenlandsflyvninger inkluderer videreforbindelser i Finland.
 • Finnair Plus-bonuser kan bare brukes av Finnair Plus-medlemmer, deres nære slektninger og personer de bor sammen med.
 • Bonuser er bare gyldige for Finnair-flyvninger (det gjelder begrensninger for samarbeidsruter).
 • Kunden er forpliktet til å betale alle skatter, passasjeravgifter og tilleggsgebyrer i forbindelse med bonusflyreiser.
 • Videreforbindelser for bonusflyreiser bestilles alltid for den første mulige flyvningen. Mellomlandinger er ikke tillatt.
 • Utreisen og returreisen for en tur-retur-bonusbillett kan ikke være på samme dag.
 • Kunder kan gjøre endringer med visse begrensninger for bonusflyreisene.
 • På langdistanseflyvninger er én mellomlanding tillatt.
 • Hvis kunden reiser på flere reiseklasser på en bonusreise, beregnes prisen for bonusflyreisen på grunnlag av den høyeste reiseklassen.
 • Det tilsvarende antallet poeng debiteres kontoen når bonusen bestilles.
 • Bonuser kan ikke byttes inn i penger, og det er ikke tillatt å kombinere to overlappende bonuser.
 • Det gis ingen erstatning eller refusjon for tapte, stjålne eller ubrukte billetter eller kuponger.
 • Finnair Plus Junior-rabatten gjelder ikke for enveis bonusflyreiser.
 • Det er et begrenset antall seter i bookingklasser for bonusflyreiser.
 • For bestemte tidspunkter og ruter er det ikke mulig å bestille bonusflyreiser.

Hvis du vil ha mer informasjon om kjøp og bruk av bonusflyreiser, kan du se:

Vilkår for Finnair Plus

 
 
 

Bli Finnair Plus-medlem

Bestill en bonusflyreise på Internett, så kan du spare inntil 2000 Finnair Plus-poeng

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.