Fly til Miami

Bestill billetter til solrike Florida

Miamis legendariske strender, solskinn, art deco-arkitektur og spesielle designerhoteller trekker til seg turister året rundt. De matglade lar seg fascinere av byens enestående kjøkken, som kombinerer smaksopplevelser fra Nord- og Sør-Amerika samt Karibia. Det finnes over 6000 restauranter å velge blant, og mange av restaurantene forvandles til nattklubber senere på kvelden. Miami, og særlig South Beach og det trendy Miami Design District, er kjent for å ha det hotteste nattelivet i hele USA.

Det er ingen fare for å kjede seg på stranden i Miami, for det finnes mye annet å gjøre enn å sole seg. Alternativene spenner fra surfing og sportsdykking til skjønnhetspleie og luksuriøs shopping i boutiquene på Collins Avenue og Lincoln Road. I tillegg til å svømme i det turkisblå havet, kan du også nyte en uforglemmelig svømmetur blant fossefallene i Venetian Pool, som ble bygget av korallstein i 1920-årene. For barnefamilier er den tropiske dyrehagen Jungle Island og Miami Seaquarium populære severdigheter. Hvis du reiser i mars, må du huske å få med deg gatefestivalen Calle Ocho, som trekker millioner av besøkende til latinerkvarteret Little Havana hvert år.

Informasjon om flyplassen

Miami internasjonale lufthavn

Flyplassen ligger 13 kilometer vest for Miami

  • Husk å alltid kontrollere flyplassterminal og innsjekkingstider.

Finnair flyr til Miami fra 16. desember 2014 til 21. mars 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.