Fly til Chicago

Opplev den urbane sjarmen til The Windy City

Chicago, The Windy City, har utrolig mange spennende severdigheter og opplevelser. Et av de mest berømte kjennetegnene i Chicago er den fantastiske skyskraperlinjen, som er svært imponerende når du ser den fra innsjøen. Nede ved strandpromenaden kan du også ta en tur i pariserhjulet ved Navy Pier. Hvis du vil slappe av, kan du gå deg en rolig tur gjennom en av de mange parkene i byen, som Lincoln Park eller Millennium Park. De som er ute etter gode shoppingmuligheter, bør ta turen til Magnificent Mile, som er et av de mest kjente shoppingområdene i USA.

Chicago har også mye å tilby dem som liker arkitektur og historie. Det er flere prestisjefylte museer der du kan lære alt om USAs jernbanehistorie, de beryktede gangsterne på 1920-tallet, som Al Capone, og mye annet. Når du er i byen, kan du også lytte til god jazzmusikk mens du spiser på en av de koselige restaurantene der. Du kan også nyte byen i fugleperspektiv fra observasjonsplattformen til Willis Tower – den høyeste bygningen i USA.

Informasjon om flyplassen

O’Hare internasjonale lufthavn

Flyplassen ligger 28 kilometer nordvest for Chicago.

  • Kontroller informasjonen om terminal og innsjekking via flyselskapet.

Finnair flyr til Chicago fra 13. juni til 17. oktober 2015. Utenom dette tidsrommet betjenes flyvninger til Chicago i samarbeid med American Airlines, US Airways, British Airways og Iberia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.