Fly til Tel Aviv

Bestill billetter til en storby som aldri sover

Tel Aviv ligger på Israels vestkyst og er en ekte middelhavsperle. Den travle, avslappede storbyen er full av klubber, barer, restauranter og kaféer – og folk som alltid er klare til å finne på noe spennende. Langs byens ti kilometer lange kystlinje finner du en rekke vakre strender, og hver av dem er bare et steinkast unna byens livlige, travle sentrum.

For matentusiaster er bydelen Neve Tzedek i Tel Aviv en obligatorisk del av besøket, ettersom den har et glimrende utvalg av restauranter av høy kvalitet. Etter at du har nytt et deilig måltid, er det ingen bedre måte å avrunde dagen på enn å ta heisen opp til 49. etasje i Azrieli Center Circular Tower og nyte den fantastiske panoramautsikten.

Få også med deg den gamle Jaffa-bydelen rett i nærheten, med sine historiske landemerker, den vakre utsikten fra Jaffa-åsen samt loppemarkedet i Jaffa, der du finner alle slags eksotiske suvenirer.

Informasjon om flyplassen

Ben Gurion lufthavn

Flyplassen ligger ca. 20 kilometer sørøst for sentrum i Tel Aviv.

  • Finnair-flyvninger: terminal 3.
  • Innsjekking åpner 3 timer før avgang.
  • Innsjekking avsluttes 45 minutter før avgang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.