Fly til Helsinki

Nyt kultur i verdensklasse og pulserende natteliv i Finlands hovedstad

Helsinki er en livlig kultur- og designby omgitt av uberørt natur. Det hvite spiret på Helsinki-katedralen mot den blå himmelen ønsker besøkende velkommen til Senatsplassen, der byens innbyggere samles for å feire nyttår, den finske nasjonaldagen (6. desember), og for å slikke sol på kirketrappen. Torget, som ligger rett ved siden av, er avgangsstedet for sightseeingbåtene og båtene til øyfortet Suomenlinna og Korkeasaari Zoo. Her kan du også nyte de fristende duftene fra tradisjonelle delikatesser som regnbueørret stekt på bål og sautert reinsdyrsaus.

I Ateneum kunstmuseum kan du se klassisk finsk kunst, og samtidskunstmuseet Kiasma er verdt et besøk bare på grunn av den unike arkitekturen. Sørg også for å sjekke ut de mange kulturarrangementene i byen, som for eksempel Helsinki-kulturfestivalen i august. Under festivalen Night of the Arts i slutten av august er forretninger, museer og gallerier åpne til langt på kveld, og byen er breddfull av gratis kulturarrangementer.

Du finner flotte suvenirer i de små boutiquene i Helsinkis designdistrikt, loppemarkedet Hietalahti om sommeren og varemagasinet Stockmann. I bydelene Ullanlinna og Katajanokka kan du beundre jugendarkitekturen på sitt aller vakreste. De trendy bydelene Punavuori og Kallio er populære blant studenter og kjent for sine restauranter og natteliv.

Informasjon om flyplassen

Helsinki lufthavn

Flyplassen ligger 18 kilometer nord for Helsinki

Vi anbefaler at du sjekker inn på Internett eller på en mobilenhet før du ankommer flyplassen. Du kan også bruke de selvbetjente innsjekkingsautomatene som er tilgjengelige i avgangshallen i terminal 2.

Innsjekkingstidspunkter

Finnairs serviceskranke

Finnairs serviceskranker finner du i avgangshallen i Terminal 2 på Helsinki lufthavn. Transferskrankene ligger ved gate 24 og 32A.

Skrankene er åpne når det er flyvninger som har avreise fra flyplassen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.