Fly til Roma

Oppdag den evige stad og dens fascinerende historie

Den evige stad Roma kan sammenlignes med en gripende historiebok som er blitt levende. Colosseum, Forum Romanum og Pantheon forteller de besøkende om livet og underholdningen i antikkens Roma, og til tross for sin lille utstrekning, inneholder Vatikanet flere kulturskatter enn mange byer. St. Peterskirken og Det sixtinske kapell vil, med sine fresker av Michelangelo og vakre skulpturer gjøre et uutslettelig inntrykk. De som er interessert i shopping, må ikke gå glipp av de luksuriøse forretningene i den fasjonable handlegaten Via Dei Condotti og i hovedgaten Via del Corso.

Få det beste ut av italiensk byliv ved å slappe av på en av de mange utekafeene rundt Piazza Navona, ta en rolig spasertur gjennom de trange smugene i kunstnerstrøket Trastevere, eller innta en deilig pastarett med et glass av husets rødvin på en trattoria. Kast en mynt i Trevifontenen før du drar fra byen, for ifølge legenden vil det sørge for at du kommer tilbake til Roma.

Informasjon om flyplassen

Roma lufthavn, Leonardo da Vinci-Fiumicino

Flyplassen ligger 35 kilometer sørvest for Roma

  • Finnair-flyvninger: terminal T3
  • Innsjekking åpner 2 timer før avgang
  • Innsjekking avsluttes 1 time før avgang.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.