Fly til Moskva

La deg oppsluke av den fascinerende hovedstaden i Russland

Moskva har ni millioner innbyggere og er et arkitektonisk, historisk og kunstnerisk skattkammer. I hjertet av byen ligger det som kanskje er verdens mest berømte plass, Den røde plass, der du finner Vasilijkatedralen som er kjent for sine fargerike løkkupler, samt Lenin-mausoleet. Kreml er omgitt av en høy mur og utgjør en by i byen. Russlands administrasjonssenter er fullt av vakre katedraler, museer og palasser og et svært interessant sted å besøke. Det legendariske luksuskjøpesenteret GUM på Den røde plass er verdt et besøk – om ikke annet så i hvert fall for å gå og kikke.

Opplev verdensberømte ballettforestillinger i Bolsjojteatret, eller gå i det statlige Tretjakov-galleriet eller Pusjkin-museet for malerkunst, og la deg blende av de fabelaktige samlingene av russisk kunst. Hvis du føler behovet for å nyte en varm sommerdag utendørs kan du ta elvebåten til fornøyelsesparken Gorkijparken.

Byen er også stolt av sine kulinariske tradisjoner: I tillegg til russiske delikatesser kan Moskva tilby godbiter som sushi eller store gourmetopplevelser tilberedt av kokker med stjerner i Michelin-guiden.

Informasjon om flyplassen

Sheremetyevo internasjonale lufthavn

Flyplassen ligger 32 kilometer nordvest for Moskva

  • Finnair-flyvninger: terminal D
  • Innsjekking åpner 2 timer før avgang
  • Innsjekking avsluttes 45 minutter før avgang
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Vi bruker informasjonskapsler for at du skal få en bedre kundeopplevelse. Hvis du fortsetter å være på denne nettsiden, godtar du at informasjonskapsler lagres på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese retningslinjene for informasjonskapsler og personvern, i tillegg til vilkårene for bruk av dette webområdet.